• Universitatea Loughborough lucrează cu Proto pentru a aduce la viață revoluționarii din știință.
  • Proto are un sistem de generare a hologramelor cu date din cărți, prelegeri, rețele sociale.
  • Tehnologia va fi oficial parte din curriculumul universității în 2025.

Universitatea din Loughborough vrea să-l pună la catedră pe Einstein. Hologramele își fac jocul. Studenții învață direct de la sursă.

Colaborează cu Proto, care pune hologramele într-o cutie cu difuzor. Generează și vocea și imaginea personajului.

Universitatea britanică vrea să cheme lectori din toată lumea, inclusiv de la MIT, să-i învețe pe studenți de la afaceri la modă, sub formă de holograme. E posibil s-o vezi și pe Coco Chanel acolo.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Vikki Locke, directorul de studii universitare la școala de afaceri din Loughborough, spune că studenții adoră tehnologia. Vor să-și facă selfie-uri cu gadgetul de la Proto și hologramele din cutie.

E mai captivant. Se simt ca și cum s-ar uita la televizor, dar se uită la Einstein pe viu, spune Locke.

Tehnologia va fi oficial parte din curriculumul universității în 2025.

Pentru cine mai face Proto hologramele din cutie

Proto furnizează tehnologia care generează holograme către companii precum BT și IBM sau Siemens. Le folosesc în meetinguri pentru a reduce nevoia de călătorii corporative. 

Proto lucrează cu retailerul de modă H&M din Stockholm pentru realizarea de afișaje interactive de produse.

Proto are tehnologia pentru a proiecta o imagine a lui Stephen Hawking, sau a oricui, și pentru a face să pară că este cu adevărat acolo. Îl putem conecta la cărți, prelegeri, rețele sociale – orice de care era atașat, orice întrebare, orice interacțiune cu el. Un A.I. Stephen Hawking ar arăta ca el, ar suna ca el și ar interacționa ca și cum ar fi el, spune David Nussbaum, fondatorul companiei.

Nussbaum vrea ca, în următoarele 18 luni, să vândă unități mai mici generatoare de holograme, care costă sub 1.000 de dolari.