Business-ul este big pleasure. Familia, copiii, deși, recunosc, am conștientizat mai târziu acest aspect. Cu cel mic, cel puțin după ce a împlinit doi ani. Până la doi ani nu prea am simțit că am copilărit acasă. Cititul. Îmi place foarte mult să citesc. Gadget-urile. Sunt înnebunit după gadget-uri.

Cu cât mai multe butoane, cu mai multe luminițe, cu atât atrag mai mult atenția, a spus Adrian Dragomir la Aleph Business.

Cum se regăsește pleasure în business?

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Eu cred că sunt printre puținii oameni chiar norocoși pentru că îmi trag toată motivația din ceea ce fac. Îmi place extraordinar de mult antreprenoriatul. Cred că este cel mai puternic tool de dezvoltare personală posibil. Am testat și am fost la atâtea cursurii și traininguri, conferințe. De departe, antreprenoriatul însă a rămas acea activitate care m-a crescut cel mai mult și, uitându-mă în spate în ultimii zece ani de zile la cine eram eu, persoana, caracterul, competențe, la toate lucrurile și cine sunt astăzi, toate lucrurile valoroase pe care le-am câștigat cu suferință, a povestit Adrian Dragomir la Aleph Business.