• Iconic Towers din Qatar include un nou hotel, Fairmont Doha.
  • A fost deschis după ce orașul a crescut în popularitate în urma Campionatului Mondial de Fotbal 2022.
  • Vine atât cu camere disponibile pentru cazare, dar și cu proprietăți scoase la vânzare.

Fairmont Doha este noul reper în rândul hotelurilor de lux din Qatar. Este deschis în complexul Iconic Towers, una dintre cele mai apreciate construcții ale capitalei Doha. Turnurile se află pe malul Golfului Persic și se remarcă prin design-ul lor semicircular.

Fairmont Doha se deschide în urma valurilor de turiști și datorită creșterii în popularitate a orașului. Mai ales după organizarea Campionatului Mondial de fotbal din decembrie 2022. Complexul se află în zona Lusail, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Qatar. Cunoscut mai ales pentru cluburile de plajă, restaurantele și magazinele de lux din jur.

Ce facilități oferă Fairmont Doha?

Încă de la intrare, oaspeții se pot bucura de cel mai înalt candelabru din lume. Care proiectează un mix de culori pe podeaua din marmură. În hol se regăsesc expuse mai multe feluri de prăjituri și produse de patiserie locale rafinate și o zonă retrasă unde se servesc ceaiuri pariziene.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Fairmont Doha are un total de 362 de camere și apartamente. Atât pentru cazare, cât și scoase la vânzare. Camerele includ maxi-baruri cu mâncare sănătoasă, dar și dulciuri locale din Qatar, espressor de cafea și o zonă de dressing. Piesa de rezistență? Baia. Decorată cu plăci de aur de 18 karate și care include o cadă cu hidromasaj și televizor.

Hotelul include și numeroase zone de luat masa, cu specific local, indian, coreean, dar și alte culturi. Te mai poți bucura și de masaj și exerciții fizice, alături de unii dintre cei mai buni practicieni din lume. Sau specialiști care oferă oaspeților programe de odihnă, recuperare sau nutriție.

Fairmont Doha vine și cu o sală de fitness, deschisă non-stop, cu tehnologii de ultimă generație, o camera de spinning și tratamente pentru minte și corp sau de îngrijire.

Prețul pentru o noapte pornește de la 700 de dolari, iar dacă optezi pentru o proprietate în Iconic Towers, prețurile încep de la 708.000 de dolari.