• Călătoriile îndelungate sunt noul trend din industria de turism.
  • Scopul lor este recuperarea experiențelor ratate din perioada pandemiei.
  • Anumite stațiuni oferă sejururi lungi de la câteva săptămâni până la un an.

Așa cum alte trenduri își fac loc în multe industrii, la fel se întâmplă și în turism. Cum tot mai mulți oameni pot lucra acum de la distanta, turiștii sunt dispuși să plătească pentru hoteluri cu sejur prelungit. Cu perioade chiar și de până la un an.

Motivul principal pentru astfel de sejururi? Nevoia de a călători pentru a recupera anii de experiențe pierdute din timpul pandemiei.

Care sunt opțiunile pentru un astfel de sejur?

Resort-ul Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit vine cu o ofertă pentru un an de zile pentru o familie fomată din doi adulți și doi copii. Ei vor locui într-o cameră tip club timp de 365 de nopți consecutive.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Este inclusă utilizarea centrului de fitness care are program nonstop, serviciul zilnic de menaj și utilizarea sălii de ședințe, dar și accesul la Club Lounge, unde sunt servite cafea, ceai și cocktailuri. Un astfel de sejur este disponibil la prețul de 33.400 dolari, iar oferta include 6653 dolari credit pentru mâncare și băuturi.

O a doua variantă vine de pe malul oceanului. În Baja California Sur, la GrandSolmar Land’s End Resort & Spa. Cazarea se face în apartamente cu internet de mare viteza, zone separate de living și bucătărie. Este concepută pentru oaspeții care au nevoie de facilități pentru a lucra de la distanță. Oferă sejururi lunare care încep de la 14.760 de dolari.

Iar o altă variantă luxury este Vakkaru, Maldive. Complexul lansează pachetul Work Well, disponibil pentru oaspeții care rezerva un sejur de minim 21 de zile sau mai mult. Fiecare reședință Work Well include acces la o vilă mai mare, dotată cu birou, imprimantă și rechizite de birou. Sau te bucuri de gustări zilnice de după-amiază și un asistent personal pentru a vă ajuta cu sarcinile de zi cu zi. Bonus, un program personalizat de fitness și wellness.