• Bahamas are Royal Island, o insulă elegantă, care așteaptă cumpărător pentru 45 mil. $
  • Royal Island a apărut în primul sezon din serialul Netflix The World’s Most Amazing Vacation Rentals.
  • Zermatt, Elveția, are cea mai înaltă zonă de ski din Alpi, cu cei peste 350 km de pârtii.

Ai în plan o vacanță nelimitată? Royal Island, din Bahamas, așteaptă s-o cumperi. Pentru 45 de mil. $ e doar a ta. Vii cu cine vrei. Ai 175 de hectare spațiu de desfășurare. Proprietatea are deja 5 vile pe plajă, o sală de sport, piscină și propriul restaurant. Poți s-o și închiriezi: 18.500 de dolari/noapte.

Te întrebi ce activități poți face? Orice, de la snorkeling, paddleboarding la jet ski și caiac. În plan e și un teren de golf.

Și ai recenzia expertului: Condé Nast Traveler a premiat-o ca una dintre cele mai bune destinații de vacanță din lume.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

E de film. În 2021, Royal Island a apărut în primul sezon din serialul Netflix The World’s Most Amazing Vacation Rentals, găzduit de Megan Batoon, Jo Franco și de Luis D. Ortiz, starul de la Million Dollar Listing New York .

Mai ai variante: una dintre cele 14 insule din arhipelagul Islas Secas poate găzdui până la 24 de oaspeți în același timp.

În Casita Grande, ai loc pentru toată familia. Are patru dormitoare și un preț de la 8.000 de dolari pe noapte.
Resortul de pe insula privata din Golful Chiriquí, aflat în largul coastei Pacificului din Panama, este al lui Louis Bacon, un investitor devenit conservator al mediului.
În primăvara anului 2024 va fi inaugurată și reședința noului proprietar, unde va sta Bacon.

Spațiul cu patru dormitoare și patru băi este, practic, un hotel de cinci stele – are propria sală de mese, sală de sport și piscină – și oferă și mai multă intimitate.

Nu vrei să-ți bați capul? Mergi la munte

Dacă ești genul munte, mergi în Zermatt, Elveția. Are cea mai înaltă zonă de ski din Alpi, cu cei peste 350 km de pârtii.
Stațiunea e renumită pentru drumețiile montane, peisaje și cumpărăturile în magazine de lux. În plus, e eco, fără trafic sau automobile. Transportul se realizează cu 500 de autobuze electrice.

După o zi de ski și spa, ai la dispoziție 100 de restaurante și 60 de baruri.

Prețul mediu de cazare e 600 de dolari.

Dacă să mergi în Elveția a devenit o normalitate, ieși din uzual. Beaver Creek, din Colorado, e raiul VIP-urilor. De la pârtiile de ski impecabile până la consultantul fashion personal marca Neiman-Marcus, care iți recomandă cel mai trendy echipament de ski.

Unde te cazezi? La Hotel Ritz-Carlton Bachelor Gulch. Preț? 655 dolari pe noapte pentru o cameră dublă.