• NEOM continuă seria destinațiilor turistice de lux cu anunțul resortului de plajă Xaynor.
  • Va include piscine private, lounge-uri pe plajă, bucătării gourmet și un de centru spa și wellness futurist.
  • Saudiții vor colabora cu brand-uri internaționale de modă, artă și lifestyle pentru a crea experiențe personalizate.

Mega-proiectul Arabiei Saudite, NEOM, se extinde odată cu prezentarea Xaynor.  Descris ca un resort privat, cu acces doar pentru membri, amplasat pe malul mării. Și care include peisajele stâncoase aflate de-a lungul coastei Golfului Aqaba.

În ultimele declarații, NEOM descrie Xaynor ca un plus esențial pentru dezvoltarea nord-vestului Arabiei Saudite. Și promite o destinație exclusivă în care membrii se pot bucura de atracțiile încă neexlporate ale  Golfului Aqaba, departe de agitația cotidiană.

Design-ul va include note de arhitectură contemporană, dar saudiții vor face tot posibilul pentru a păstra cadrul natural al golfului.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce facilități oferă Xaynor?

La sosire, oaspeții sunt întâmpinați de un ghid, pentru o plimbare în peisajul natural. Xaynor integrează zone restrânse sau zone comune extinse. Și permite astfel oaspeților să aleagă între izolare și socializare.

Resortul include un club și facilități moderne de lux, inclusiv piscine private, lounge-uri pe plajă, locuri de luat masa, bucătării gourmet, spații de divertisment și un centru de spa și wellness futurist. În plus, Xaynor oferă experiențe exclusive de cumpărături și petrecere a timpului liber. Și colaborează cu brand-uri internaționale de modă, artă și lifestyle pentru a crea experiențe personalizate pentru membri.

Xaynor completează proeictul NEOM și se alătură anunțurilor recente ale Leyja, Epicon, Siranna, Utamo, Norlana, Aquellum și Zardun, care fac parte din destinațiile turistice durabile ale NEOM din regiune, spune compania.

Un alt obiectiv recent al Arabiei Saudite este stadionul suspendat, cu tehnologie de ultimă generație. De data aceesta nu din cadrul NEOM, ci din cadrul proeiectului Qiddyia.