• Compania Bubbles dezvoltă aplicația prin care poți vorbi cu ChatGPT.
  • Bubbles are nevoie de câteva minute să genereze răspunsul video.
  • Unii utilizatori au folosit remarci sexiste în convorbirile cu avatarul feminin.

Bubbles, o companie din San Francisco, dezvoltă o aplicație care-ți permite să vorbești cu ChatGPT, în loc să-i scrii. Au apărut și primele obstacole în calea dezvoltării platformei: utilizatorii umani care fac remarci sexiste în convorbirile cu avatarul feminin. Bubbles le-a tăiat accesul.

Cum funcționează serviciul? Vocea utilizatorului este convertită în text, care ajunge la ChatGPT. Răspunsul este trimis spre Synthesia, bot-ul din spatele avatarului cu trăsături umane. În câteva minute este generat materialul video.

Tehnologia trebuie perfecționată. Scopul final este să poți vorbi în timp real cu avatarul, iar vocea lui să nu mai fie robotizată, spun reprezentanții companiei într-un comunicat.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce riscuri există?

Synthesia a fost folosit pentru a genera clipuri de propagandă pro-China, potrivit The New York Times. Compania a blocat ulterior accesul creatorilor de conținut care au folosit platforma în scopuri politice.

“Focusul a fost de la început pe siguranță. Sistemul de moderare a funcționat conform planului în cazul Bubbles, iar video-urile despre care vorbim nu au fost niciodată publicate”, se apără reprezentanții companiei.

Experții în dezinformare citați de The New York Times spun că avem prea puține reglementări, iar clipurile deepfake generate de A.I. vor continua să afecteze capacitatea utilizatorilor de internet de a distinge între realitate și fals.

Există o explozie a platformelor bazate pe A.I.

Piața e inundată de asistenți personali bazați pe Inteligența Artificială. Crypto.com testează o asistentă personală bazată pe ChatGPT. Amy te ajută să înveți depre piața cripto și să iei decizii informate.

Chatbot-ul PI e proiectat pentru conversații și sprijin emoțional.