Unde-i Satoshi? Nu e Satoshi. Craig Wright neagă că ar fi falsificat documente prin care se dă drept fondatorul Bitcoin

August 9, 2023, Taguig, Philippines, Philippines: Dr. Craig Wright, Chief Scientist of nChain speaks during the launch of Block Dojo in Asia. Block Dojo, an incubator fostering blockchain entrepreneurship, in partnership with nChain, a global technology company launched the Block Dojo in Asia. Block Dojo and nChain aim for a digital transformation and act as a leading light in the digital revolution in the Philippines by creating business opportunities for Blockchain development. (Credit Image: © Earvin Perias/SOPA Images via ZUMA Press Wire)

E proces. Craig Wright, care pretinde că e fondatorul Bitcoin, depune mărturie. Nu a falsificat documente pentru a-și demonstra afirmațiile, spune el.

Copa, o coaliție de firme tech legate de criptomonede, inclusiv firma Block, a lui Jack Dorsey, intentează procesul. Vrea să demonstreze că Wright nu e Satoshi. Îl acuză că a falsificat documente pentru a-și susține argumentele.

https://media.alephbusiness.ro//2024/02/SATOSHI.mp4

Wright neagă. Susține în continuare că el a scris white paperul BTC și că are drepturi de autor pe document, dar și pe blockchain-ul Bitcoin.

Care e intriga? Pretinsul Satoshi a dat în judecată mai multe companii cripto de-a lungul anilor. Temeiul?Au refuzat să-l ajute să recupereze bitcoin în valoare de miliarde de dolari, despre care el spune că îi aparțin.

Wright insistă că deține 1,1 milioane de BTC, undeva la aproximativ 47,4 miliarde de dolari.

Exit mobile version