• Ghidul Michelin anunță peste 1.000 de restaurante care obțin stele Michelin anul acesta.
  • Clasamentul actual este realizat pentru Marea Britanie și Irlanda.
  • În acordarea distincției a contribuit foarte mult tehnica aplicată și rafinamentul.

Ghidul Michelin anunță recent restaurantele din Marea Britanie și Irlanda care obțin prima stea Michelin. Un număr de 18 restaurante au primit o stea în urma prestațiilor și experiențelor oferite clienților în ultimii ani.

Care sunt trei dintre restaurantele premiate de Ghidul Michelin?

1890 by Gordon Ramsey numit în onoarea renumitului bucătar francez Georges Auguste Escoffier. Predomină nuanțele închise și aurii și are un design care îmbină stilul vintage cu elemente contemporane.

Are doar 10 mese bine distanțate, așa că nu uita de rezervare. Meniul de degustare surpriză este inspirat de bucătăria tradițională, din vremea lui Escoffier. Dar preparatele sunt pregătite cu tehnici moderne. O versiune mai scurtă a meniului, cu 4 feluri care îți permit să-l parcurgi pe tot, este disponibilă vineri și sâmbătă la prânz.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

O altă variantă londoneză este Aulis. Restaurantul era necunoscut în urmă cu câțiva ani. Dar după ce și-a extins spațiul și serviciile s-a bucurat numai de succes. Experiența de masă a bucătarului este alcătuită din aproximativ 14 feluri de mâncare rafinate, creative, iar bucătarii îți explică în detaliu compoziția fiecăruia. De la carnea de vită Hereford, uscată de 45 de zile, până la calcanul de pe Coasta de Vest, ingredientele sunt bine alese și explicate cu atenție.

O a treia variantă, ceva mai diferită de data aceasta, este Humble Chicken. Condus și deținut bucătarul japonez Angelo Sato. Cunoscut pentru felul perfecționist în care își desfășoară activitatea. Locurile sunt în jurul un tejghele și sunt limitate la 18.

Meniul de degustare cu mai multe feluri include preparate artizanale precise, cu combinații inteligente de arome și temperatură.