Entertainment
Advertisment
Entertainment 30 oct 2025
Este apa noul lux? Anca Mitu, CEO, Privileg Catering: Apa devine o categorie de lux, e o mișcare structurată
Este apa noul lux? Anca Mitu, CEO, Privileg Catering: Apa devine o categorie de lux, e o mișcare structurată
17
horeca 23 iul 2025
CÂT TE COSTĂ SĂ IEI MASA ÎN ORAȘ?
Radu Vona, CEO, Gynda Gourmet: Fiecare modificare poate să fie decisivă pentru afacerile din domeniul HoReCa, mai ales în ceea ce privește afacerile de mici dimensiuni
61
horeca 3 iul 2025
BOLOJAN: HORECA ARE TVA DE 11%
Radu Vona, CEO, Gynda Gourmet: Faptul că se menține o cotă de TVA redusă de 11% reprezintă o gură de oxigen pe care o avem pentru următoarele luni
74
horeca 30 iun 2025
CE REFORME VIN ÎN HORECA?
Dragoș Panait, consultant, HoReCa: Ne uităm undeva la o scădere de 20% a personalului care este în piața muncii, în zona această de HoReCa
19
horeca 5 iun 2025
McDonald’s readuce McMici
McDonald’s readuce în România produsele McMici, Dublu McMici și Cârnăciori Oltenești
41
horeca 30 mai 2025
HORECA DISCUTĂ CU PREȘEDINTELE
Dragoș Panait, consultant, HoReCa: Există o inhibare mai departe pe această zonă a angajărilor sezoniere care, la fel, afectează din perspectiva impredictibilității
26
horeca 30 mai 2025
CUM SĂ FACI BANI ÎN HORECA?
Radu Vona, CEO, Gynda Gourmet: Unul dintre lucrurile pe care orice restaurant le poate face pentru a își mări șansele de succes este să aibă un plan de afaceri, o strategie de lucru și un estimat de amortizare a investiției
46
horeca 29 mai 2025
FPIOR primește asigurări că TVA-ul nu va crește
Ce spun reprezentanţii HoReCa după consultările de astăzi de la Cotroceni: Salutăm şi apreciem răspunsul rapid al Preşedintelui României din această dimineaţă: TVA nu va creşte
15
horeca 28 mai 2025
FIHR se alătură unui proces european împotriva Booking
FIHR anunță demararea procedurii prin care hotelurile din România pot recupera comisioane colectate nelegal de către Booking
33
horeca 27 mai 2025
Industria ospitalității din România crește la 6% din PIB în 2024
Radu Savopol, preşedinte HORA: Ne propunem ca industria ospitalităţii să genereze 10% din PIB-ul României
27
horeca 26 mai 2025
CE URMEAZĂ PENTRU VIVO FUSSION?
Bogdan Zăhărescu, cofondator, Vivo Fusion Food Bar: Business-urile din Horeca sunt dependente de platformele de delivery
79
Companii 21 mai 2025
CE URMEAZĂ PENTRU SALAD BOX?
Dan Isai, fondator, Salad Box: Eu cred că în următoarea perioadă ar trebui să ne focusăm tânăra generație
136
horeca 19 mai 2025
Bucureștiul întâmpină dificultăți în a deveni o destinație turistică
Ausra Lucinskaite, directorul hotelului de cinci stele Marmorosch din Bucureşti: Am bugetat o creştere cu 10%, dar primele luni au fost pline de incertitudine
36
horeca 19 mai 2025
Piaţa de hoteluri trece într-o nouă etapă
Piaţa de hoteluri trece într-o nouă etapă. Vechile clădiri, abandonate sau cu alte funcţionalităţi, primesc o nouă şansă şi sunt transformate în hoteluri. Grupurile internaţionale mizează pe vechile clădiri pentru extinderi mai rapide
34
horeca 15 mai 2025
Care sunt tendințele în HoReCa?
Dragoș Panait, consultant, HoReCa: Operatorii merg foarte mult în zona de digitalizare
40
horeca 14 mai 2025
ce se alege de horeca?
Ştefan Oană, head of capital markets, Fortim Trusted Advisors: Piaţa hotelieră din România ar putea atrage investiţii de peste 1 miliard de euro în următorii cinci ani dacă ritmul din 2024 se menţine
30
horeca 12 mai 2025
Hagag transformă clădirea ISPH în hotel Radisson RED
Hagag Development Europe pariază pe un nou segment de business în România: Compania vrea să trasforme în hotel fostul sediu al Institutului de Studii Hidroelectrice din Bucureşti, în urma unei investiţii de peste 13 mil. euro. Proiectul va fi deschis sub brandul Radisson RED
50
horeca 6 mai 2025
Revino Bucharest Wine Show 2025 are loc între 10–12 mai
Salonul Revino Bucharest Wine Show 2025 reunește în acest weekend 40 de expozanţi, producători de vinuri şi produse gourmet
27
horeca 5 mai 2025
5 TO GO: DIN ESPRESSO, ÎN LAPTE ȘI BRÂNZĂ
Lacto Bar revine cu 5 to go. Radu Savopol, fondatorul 5 to go: O să fie un concept integrat cu business-ul 5 to go pe zona de cafea, dar cu preponderență 70-80% vor fi produse pe bază de lactate
49
horeca 29 apr 2025
festivalul RO-Wine are loc între 16 și 18 mai
RO-Wine, cel mai mare festival de vinuri din România, celebrează 10 ani de vinuri premium între 16 și 18 mai
94
horeca 25 apr 2025
CUM FACI BANI DINTR-UN HOTEL?
Piața hotelieră din București recuperează scăderile din pandemie. Alina Cazachevici, Partner, Cushman & Wakefield: În prezent, piața investițiilor hoteliere, în întreaga regiune a Europei Centrale, este dominată de capital local
56
Advertisment
1 - 21 din 40 de înregistrări
- 1
- 2