• Două trenuri vintage pleacă spre Cascada Niagara pentru eclipsa totală de soare din 8 aprilie.
  • Trenurile urmează cursul râului Hudson și Canalul Erie și oprește în mai multe puncte de interes.
  • Călătoria durează 3 zile, iar prețurile încep de la 4.000$ de persoană.

Dacă ești pasionat de astronomie sau, pur și simplu, de călătorii cu trenul, poți opta pentru un pachet unic de călătorie. Unde? În zona Cascadei Niagara pentru a viziona eclipsa totală de soare din 8 aprilie.

Două trenuri Pullman vintage, Blue Ridge Club și Berlin, pleacă într-o vacanță de lux de două nopți și trei zile. De la New York City la Cascada Niagara.

Experiența începe la Moynihan Train Hall din New York City în 7 aprilie. Blue Ridge Club datează din 1950, iar Berlin din 1956. Ambele aduc nostalgia epocii de aur a călătoriilor cu trenul.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce facilități oferă călătoria, înainte de eclipsă?

Călătoria urmează râul Hudson și Canalul Erie spre vest. Până la prima oprite, te bucuri de mâncarea gourmet preparată de bucătarul chef.

După ce trenul ajunge la gara din Niagara Falls, a doua zi este dedicată explorării cascadei Niagara. Un tur cu autobuzul Grey Line merge la toate reperele, precum Peștera Vânturilor, Insula Caprei și Punctul Terrapin. Prânzul este servit la Hard Rock Cafe, urmat de un tur ghidat al punctului Prospect.

După, încep pregătirile pentru punctul culminant, eclipsa totală de Soare.

Trenurile includ șase apartamente principale și trei dormitoare duble pe fiecare tren, pentru un total de 18 oaspeți. Călătoria cu trenul te plasează puțin și în istorie. Blue Ridge Club este chiar trenul care l-a transportat pe președintele Jimmy Carter la inaugurarea mandatului său din 1977.

Prețul pentru o astfel de experiență este de 4.000 de dolari de persoană.