• Disney face inaugurarea pentru noul său hotel, Pixar Place, la Disneyland, Anaheim.
  • Hotelul are spații care rememorează povești din animațiile Pixar.
  • Are 479 de camere, iar prețurile încep de la 400 de dolari pe noapte.

Disney face inaugurarea pentru noul său hotel, Pixar Place, din cadrul complexului Disneyland din Anaheim. Clădirea a aparținut anterior fostului Paradise Pier Hotel. Și a fost transformată cu scopul de a le oferi oaspeților senzația că se află în cadrul secvențelor preferate din animațiile create de Pixar.

Lucrările au durat trei ani, iar acum noul hotel are 479 de camere. Dar și o mulțime de spații comune care rememorează povești, de la aventurile jucăriilor din Toy Story, la  aromele culinare din Ratatouille.

Cum ești întâmpinat? Experiența începe încă din holul din fața hotelului. Care reprezintă o galerie de lucrări de artă și continuă în holul din spate care prezintă procesul de realizare a filmelor de animație. De la schițele desenate de mână până la versiunile digitalizate, 3D ale personajelor.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce experiențe mai aduce Pixar Place Hotel?

Piesa de rezistență a holului este un sistem de sculpturi suspendate în aer. Care amintesc de secvențe din „The Incredibles”, „Wall-E”, „Finding Nemo” și altele animații de succes, potrivit Los Angeles Times.

Pixar este un echilibru între sofisticare și fantezie. Așa că este vorba de un spațiu care se simte că o galerie de artă vie, spune Kirstin Makela, director artistic la Walt Disney Imagineering.

Hotelul are 15 etaje, fiecare etaj aduce omagiu unui film Pixar, atât prin culori, cât și prin picturi murale și instalații artistice. În curând, pe acoperiș vă fi deschis un bar cu piscina intitulat Small Bytes, iar meniul este inspirat de opțiunile culinare ale personajelor animate.

Tot pe terasă vor exista piscine pentru cei mici cu tema Finding Nemo, dar si jocuri inspirate precum Bao la Pixar Shorts Court. Experiențele hotelului sunt dedicate oamenilor de toate vârstele.

Prețurile pornesc de la 405 dolari pe noapte pentru o cameră standard în lunile de iarnă. Și ajung la aproximativ 500 de dolari în lunile de vacanță din timpul verii.