• Disney deschide un nou complex și un hotel în Anaheim, California
  • Disney Vacation Club este cea de-a 16 stațiune a companiei din întreaga lume
  • Fiecare cameră vine cu o tematică după o clasică poveste sau personaj Disney diferit

Universul creat de Walt Disney este într-o continuă expansiune

Dacă credeam că doar Universul în care trăim e în continuă expansiune, Disney ne arată contrariul. Universul creat de Walt Disney este și el într-o continuă expansiune și dezvoltare.

Compania condusă de Bob Iger se întoarce la origini. Mai exact, la locul de naștere al primului Disneyland. Și deschide un nou complex și un hotel în Anaheim, California. Disney Vacation Club este cea de-a 16 stațiune din întreaga lume. Iar în prezent compania are 5 parcuri Disneyland, în California, Florida, Tokyo, Hong Kong și Paris.

Echipa de design a lucrat cu meticulozitate pentru ca fiecare detaliu să fie la locul lui și să iasă în evidență. Sunt convinși că toate aceste detalii din picturi, sculpturi sau chiar din mobilier oferă acea notă de magie pentru care oaspeții lor vin acolo și pe care o simt de fiecare dată, spun designerii companiei.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Oda pentru animație a hotelului continuă, de la holul luminos care te suprinde cu picturi murale, până la cele 344 de camere și apartamente, unde fiecare cameră vine cu o tematică după o clasică poveste sau personaj diferit, inclusiv „Cartea junglei”, „Fantasia”, „Prițesa și broasca” sau „Frumoasa adormită”.

Prețul pentru o astfel de experiență pleacă de la 560 la 2.500 de dolari, în funcție de numărul de camere si perioada rezervată.

Cum se mișcă Disney pe bursă și care sunt cifrele companiei?

Acțiunile Disney sunt pe într-un trend descendent din martie 2021. Acțiunile companiei au pierdut 58% din valoare de atunci, iar all time high-ul a fost 203$/unitate, înregistrat tot în martie 2021. Acum, acțiunile DIS se află la pragul de 85$/unitate, la același nivel la care se aflau în timpul pandemiei în 2020.

Numărul global de subscrieberi Disney Plus scade pentru al treilea trimestru consecutiv. Dacă în trimestrul 4 din 2022 numărul de utilizatori atigea un maxim istoric de 164,2 milioane, ultimele cifre raportate în trimestrul 3 din anul curent arată un număr de 146,7 milioane.