• eBay este una dintre cele mai cunoscute companii de comerț electronic.
  • eBay anunță că introduce un nou serviciu de consignație prin care poți cumpăra și vinde ceasuri și bijuterii de lux.
  • Prin această mișcare, aplicația vrea să atragă mai mulți consumatori de lux, scrie RobbReport.

Gigantul comerțului electronic eBay anunță introducerea unui nou serviciu de consignație pentru ceasurile și bijuteriile de lux. Prin această mișcare, eBay vrea să atragă colecționarii și pasionații de produse premium, oferindu-le o platformă sigură și convenabilă pentru a cumpăra și vinde articole scumpe, scrie RobbReport.

Cum funcționează serviciul de consignație eBay

Prin intermediul noului serviciu, proprietarii de ceasuri și bijuterii de lux pot lista articolelor spre vânzare pe eBay, fără a fi nevoiți să se ocupe direct de procesul de tranzacționare. eBay se ocupă de toate aspectele vânzării. Fotografiază profesional produsele, scrie detaliile necesare, gestioneză plata și livrarea către cumpărător. Vânzătorii primesc un procent din prețul de vânzare, care va fi stabilit în funcție de valoare și raritatea articolului. Acest model de consignație oferă avantaje precum expunerea la o bază largă de potențială cumpărători, expertiza eBay în domeniul produselor de lux și siguranța tranzacțiilor.

Pentru a garanta autenticitatea articolelor listate, eBay analizează fiecare produs, care e supus unui proces riguros de verificare înainte de a fi listat pentru vânzare. Astfel, platforma asigură cumpărătorii că primesc articole originale și în stare bună.

Citește și