• Dior lansează noua colecție Dior Cruise 2025.
  • Prezentarea de modă a avut loc la castelul Drummond, din Scoția.
  • Dior prezintă un stil medieval, cu broderii și perle, dar și un stil actual, cu denim și curele.

Dior prezintă colecția Cruise 2025 într-un decor în grădinile castelului Drummond din Perthshire, Scoția. Prezentarea marchează întoarcere brandului în Scoția după aproape 70 de ani, ca un omagiu asupra legăturilor dintre Christian Dior cu Scoția, de la începuturile casei de modă.

Ce prezintă Dior în colecția Dior Cruise 2025?

Colecția Cruise 2025 oscilează între siluete medievale, în ton cu cadrul castelului, și elemente punk, omagiu adus reginei Maria Stuart a Scoției. Invitații au urmărit ținutele create cu materiale locale, cum ar fi tweed-ul Harris, cașmirul Esk și firele de lână Shetland.

Au fost prezentate broderii, dantele, perle și catifea care au alternat cu piese cu accente sportive, denim și curele. Colaborarea cu designerul scoțian Samantha McCoach a adus în prim-plan fusta kilt. Modele au purtat coliere choker cu perle, centuri, brățări, genți, berete, voaluri și șosete înalte în carouri.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Prezentarea a început cu un model care defilează cu cimpoiul specific scoțian.

Castelul Drummond, este un simbol al Renașterii scoțiene care datează din secolul la 17-lea. Este la 15 kilometri de hotelul Gleneagles, unde a fost prezentată o colecție în 1955.

Printre celebrități prezente s-au numărat ambasadoarele casei de modă, actori precum Jennifer Lawrence, Anya Taylor-Joy și Maisie Williams, cântăreața Rosalía, și persoane publice precum Emma Raducanu, Geri Horner și Minnie Driver.