• Colecția Dior x Stone Island va fi disponibilă exclusiv în magazinele Dior, scrie Hypebeast.
  • „Alchimia culorii” este o temă centrală a colecției.
  • Gucci prezintă prima colecție de croazieră a lui Sabato de Sarno în subsolul muzeului Tate Modern din Londra.

Colaborarea Dior și Stone Island este aici. Kim Jones a apelat la cultul clasic italian de îmbrăcăminte de stradă Stone Island, de la Massimo Osti, pentru cea mai recentă capsulă de colaborare Dior Men, scrie Hypebeast.

Gucci a adus strălucire și farmec la muzeul Tate Moden din Londra cu un spectacol de colecție de croazieră plin de vedete, scrie The Washington Post.

Colecția Dior x Stone Island

Lansată într-o dimineață de luni din luna mai, colaborarea Dior și Stone Island este aici.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

„Stone Island este ceva ce am purtat încă din adolescență. Îmi permiteam o singură piesă. Îmi amintesc că am economisit pentru ea și era atât de greu de obținut”, spune Kim Jones, director artistic al colecțiilor pentru bărbați la Dior. „Era doar un hanorac mic, dar cu petic, și aveam probabil 19 ani.”

Colecția pentru bărbați cuprinde jachete, paltoane, veste militare, pantaloni și multe accesorii.

Ochelari de soare, mănuși și genți în tot felul de forme și dimensiuni.

Pliurile duble sunt o referință la pantalonii militari cu pliuri de la Stone Island, dar și la colecția haute couture de primăvară/vară 1952 a lui Dior.

Parteneriatul a mers și în departamentul de încălțăminte, cu mai multe modele care vor fi lansate ca parte a colecției.

Colecția Dior x Stone Island va fi disponibilă exclusiv în magazinele Dior.

Lansarea are loc pe 14 iunie la Milano, pe 18 iunie la Londra, pe 27 iunie în SUA, urmată de o lansare globală pe 4 iulie.

Gucci aduce strălucire la muzeul Tate Moden din Londra

Dua Lipa și Solange Knowles s-au aflat în primul rând. Alături de supermodelul Kate Moss și fiica sa Lila  s-au aflat actorii Demi Moore, Paul Mescal și Andrew Scott.

Prezenți au fost și Salma Hayek și soțul ei, Francois-Henri Pinault, care este președinte și CEO al Kering, compania mamă a Gucci.

A fost un eveniment cu buget mare și prima colecție de croazieră a lui Sabato De Sarno. Acesta a fost numit director de creație al Gucci anul trecut și a debutat cu modelele sale de îmbrăcăminte pentru femei în septembrie , scrie The Washington Post.

Modelele au defilat pe o pistă care se învârtea în jurul a sute de ferigi, plante suspendate și poteci pline de mușchi. Masa de verdeață a fost în contrast cu spațiul de prezentare gri, industrial. De Sarno a spus că acest contrast se extinde la cele mai recente modele ale sale, care au combinat ținutele de seară luxoase și broderiile florale cu jachete casual și blugi neglijenți.