• Babasha, în vârstă de 22 de ani, a fost invitat de către Coldplay să cânte pe scena Arenei Naționale din București.
  • SpectatoriI au fost surprinși de apariția unui cântăreț de manele pe scenă, în loc să asculte muzica trupei britanice.
  • Babasha spune că manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului.

Miercuri, 12 iunie 2024, a fost un moment neașteptat la concertul Coldplay din București, când pe scenă a urcat alături de Chris Martin, solistul trupei britanice, manelistul român Babasha. Acest moment a stârnit un val de controverse și reacții mixte din partea publicului, care a huiduit în timp ce Babasha interpreta o piesă de manele.

Babasha a fost invitat de Coldplay

Babasha, în vârstă de 22 de ani, a fost invitat de către Coldplay să cânte pe scena Arenei Naționale din București, în cadrul concertelor de pe 12 și 13 iunie 2024. Impresarii celor de la Coldplay l-au contactat personal și i-au propus să participe la eveniment.

În timp ce Babasha interpreta piesa, publicul a început să huiduie. Mulți spectatori au fost surprinși de apariția unui cântăreț de manele pe scenă, în loc să asculte muzica trupei britanice.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

După concert, Babasha a postat un clip pe TikTok în care a explicat cum a ajuns să cânte pe scenă cu Coldplay și a spus că se aștepta la reacții mixte, dar nu să fie atât de negative. El a mulțumit celor care i-au luat apărarea și a menționat că străinii apreciază muzica de manele, în timp ce românii nu o apreciază.

Babasha spune că manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului, și nu din cauza muzicii în sine. Această declarație a stârnit un nou val de controverse și dezbateri în rândul publicului.
“Ne bucurăm că am venit pentru prima oară aici, ne pare rău că v-am lăsat să așteptați 25 de ani”, a spus Chris Martin, solistul Coldplay la începutul concertului de la București, când a și încercat câteva cuvinte în română.
Întrebarea care stă pe buzele tuturor: se repetă momentul și la concertul din seara asta?