• Como Laucana este una dintre cele mai mari stațiuni insulare din lume.
  • Tarifele pentru cazare încep de la 5.500 de USD pe noapte.
  • Resortul are spa cu tehnici oferă sporturi nautice.

Como Laucana este una dintre cele mai mari stațiuni insulare din lume. Aceasta insulă, care a aparținut inițial miliardarului Malcolm Forbes, a fost achiziționată în 2023 pentru suma de 10 milioane de dolari. Stațiunea dispune de 25 de vile, fiecare cu vedere la ocean. Inima locației este dominată de o piscină de tip lagună cu apă sărată. O fermă situată pe insulă furnizează produsele alimentare pentru toate restaurantele de pe insulă. Accesul pe insulă se face ușor datorită pistei de aterizare proprii, care este pregătită să primească avioane private, dar stațiunea oferă și zboruri de legătură de la aeroport cu avioanele proprii. Tarifele pentru cazare încep de la 5.500 de USD pe noapte.

Ce altceva mai faci în Fiji?

Mergi la Likuliku Lagoon Resort pe insula Malolo, Fiji. Acest sanctuar oferă cazare în bungalouri plutitoare, “bures”. Activitățile acvatice precum snorkeling și scufundări sunt ideale aici. Oaspeții pot explora insulele învecinate sau face drumeții pentru a admira peisaje și a cunoaște cultura locală. Resortul are spa cu tehnici și ingrediente locale și oferă sporturi nautice. Tarifele încep de la 1,200 USD pe noapte, cu mese și activități incluse.

Likuliku organizează drumeții pe insulă, oferind vederi panoramice și interacțiuni culturale, cum ar fi vizite în sate și ceremonii de kava. Pescuitul și sporturile nautice cum ar fi kayaking, paddleboarding, windsurfing și sailing sunt disponibile pentru oaspeți. Spa-ul resortului folosește tehnici tradiționale pentru relaxare după o zi de aventură.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU