• Expoziția imersivă Leonardo da Vinci este deschisă până pe 20 octombrie.
  • Uomo Universale are peste 30 de proiectoare.
  • În Zurich poți vizita Muzeul Mondial al Fotbalului FIFA, Lindt Home of Chocolate sau Chocolarium.

Unde mergi azi? La expoziția imersivă Leonardo da Vinci din Zurich.

Ai timp până pe 20 octombrie. Uomo Universale, cu peste 30 de proiectoare, duce vizitatorii într-o călătorie prin viața geniului și prezintă replici ale numeroaselor sale invenții. Prețul unui bilet/adult este de 30 euro, iar prețul pentru avion dus-întors este de la 225 de euro.

Ce altceva mai poți face în Zurich?

Poți vizita Muzeul Mondial al Fotbalului FIFA, Lindt Home of Chocolate, Chocolarium, Appenzeller – fabrica de brânzeturi etc.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Zurich, cu străzile sale elegante și peisajele pitorești, este destinatia ideală pentru cei în căutarea unei experiențe de lux autentice. Începe-ți călătoria pe Bahnhofstrasse, unul dintre cele mai exclusiviste bulevarde de cumpărături din lume. Aici, vei descoperi o selecție impresionantă de magazine de renume internațional, precum Louis Vuitton, Prada și Chanel. Această arteră vibrantă nu este doar un sanctuar al cumpărăturilor de lux, ci și locul perfect pentru a savura o cafea aromatică într-una din cafenelele elegante, observând în același timp moda de stradă și pulsul orașului.

Pentru o schimbare de peisaj, ia direcția spre apele scânteietoare ale Lacului Zurich. Închiriază un yacht privat și bucură-te de o zi relaxantă pe apă, însoțit de servicii de catering exclusivist și vinuri alese. Plimbările cu barca pe Lacul Zurich oferă o perspectivă unică asupra orașului și sunt o modalitate excelentă de a te bucura de peisajul natural impresionant al zonei.

Vizitarea Zurichului în perioada de vară, de la începutul lunii iunie până la sfârșitul lunii august, este ideală. Clima plăcută îți va permite să te bucuri din plin de toate activitățile în aer liber.