Ce mănânc azi? Restaurantul Enigma din Barcelona are un meniu cu 25 de feluri de degustare, care se schimbă în fiecare lună

Restaurant Enigma este un local din Barcelona, condus de Chef Albert Adrià. Acesta susține că-și impresioanează oaspeții pe tehnica modernă și meniul de degustare variat.

Pe partea de design, iese puțin din comun datortiă tavanelor care par a fi suspendate în aer, iar încăperea îți dă impresia că te afli într-o cameră frigorifică futuristă.

https://media.alephbusiness.ro//2024/01/CE-MANANC-AZI.mp4

Se concentrează pe un singur meniu de degustare cu 25 de feluri, care se schimbă în fiecare lună. Majoritatea dintre ele sunt finalizate chiar în fața oaspeților. Iar multe dintre ele se bazează nu doar pe gust, ci și pe vizual. Astfel, tehnicile pe care le folosește ies în evidență.

Lucrează întotdeauna cu cele mai bune ingrediente de sezon și organizează experiența culinară în jurul a 4 elemente diferite: degustare, 7 regiuni viticole, vinuri vechi și 7 milioane de bule.

Ce restaurant mai oferă astfel de experiențe?

O altă variantă de restaurant similar este Dom Pérignon Maison de la Le Bristol Paris. Este, de fapt, o experință culinară și cu degustare de vinuri.

Care sunt câteva dintre combinații? Pui Bresse umplut cu foie gras, trufe și alte arome, plus un pahar de Dom Pérignon Plénitude Vintage 2002. Sau o cremă glacée rafinată cu trufe negre servită cu un mix de alune și ciocolată gianduja.

Oferta Le Bristol Paris & Dom Pérignon Maison include o degustare și o cină cu șampanie, disponibilă acum până în 18 februarie 2024, pentru 1.200 de euro de persoană, doar cu rezervare.

Locația este disponibilă în funcție de disponibilitate, cu rezervare, de marți până sâmbătă, de la ora 18:00.

Exit mobile version