Ce mănânc azi? Burnt Ends din Singapore adaugă un preparat nou în meniu în fiecare zi

Burnt Ends este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Singapore. Și unul dintre restaurantele asiatice la care obții cu greu o rezervare, din cauza numărului mic de mese și a cererii mari.

În 2021 a fost inclus în top 50 restaurante din Asia de către World’s 50 Best Restaurants, pe poziția 41. Iar din 2018 deține și prima sa stea Michelin.

Bucătăria este condusă de Chef Dave Pynt, care a fost pregătit de Victor Arguinzoniz de la Asador Etxebarri din Spania. Și de la care a învățat tehnica gătitului pe grătar sau pe foc de lemne.

Burnt Ends servește preparate pe grătar, în stil australian, alături de vinuri rafinate, tot australiene. Introduce feluri de noi de mâncare zilnic, iar bucătarul spune că secretul preparatelor de succes vine din gătitul pe foc de lemne.

Ce cuprinde meniul Burnt Ends?

Meniul Burmt Ends include o gamă variată de preparte atât cu carne, cât și vegetariene. Printre cele mai apreciate se numără sangarul de porc, considerat de ei un succes încă din prima zi. Sau oul de prepeliță afumat, acoperit cu caviar. Tartele din ficat de rață sunt incluse în gustările de început.

Aproape toate preparatele din meniu trec prin cele două cuptoare de cărămidă. Unde totul e gătit la foc de lemne. Cuptoarele sunt proiectate chiar de bucătarul șef.

Restaurantul este deschis în fiecare zi de la ora 18:00, cu excepția zilelor de duminică și luni.

https://media.alephbusiness.ro//2024/01/CUT-CE-MANANC-AZI-3101.mp4

Exit mobile version