• Mayla încearcă să combine performanța unei bărci cu motor cu luxul unui iaht.
  • Noua gamă GT va include bărci o lungime de 13,5 metri și aduce o varietate de facilități.
  • Prețurile pentru o barcă vor varia între 1,6 și 1,7 milioane de euro.

Constructorul de iahturi german Mayla lansează o nouă gamă de bărci de lux. Compania caută să combine performanța unei bărci cu motor cu luxul unui iaht.

Mayla este un start-up fondat la sfârșitul anului 2021, care aduce o echipă de experți și ingineri în yachting. Planul lor era să dezvolte prima barcă și să o prezinte în premieră la Boat Düsseldorf 2024.

Noua gamă GT va include bărci o lungime de 13,5 metri și aduce o varietate de facilități. Vine cu o zonă spațioasă pentru relaxare la soare și șezlonguri o cabină pentru weekend și un club de plajă.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Mayla intenționează să păstreze un design cât mai elegant posibil, dar să aibă și o dinamică și autonomie cât mai ridicată. Astfel GT-urile vor fi construite preponderent din fibră de carbon și va cântări doar 3,8 tone.

Cumpărătorii pot alege dintr-o selecție completă de motorizări pe benzină, diesel, electrice și hibride, cu o putere de pornire de peste 3.000 CP pentru viteze de peste 185 km/h.

Ce putere vor genera bărcile Mayla?

În funcție de preferințele fiecărui cumpărător, Mayla pregătește un GTR de 2.200 CP sau GTR-R cu motor pe benzină de 3.100 CP. Care poate atinge o viteză maximă de peste 148 km/h, respepective 185 de km/h. Iar pentru cei care preferă sustenabilitatea în detrimentul vitezei, compania pregătește modelul E-GT complet electric cu o putere de 2.200 CP și o viteză maximă de peste 90 km/h.

Prețurile pentru o barcă vor varia între 1,6 și 1,7 milioane de euro, în funcție de opțiunile selectate de cumpărător.  Cei interesați pot simula o configurare a unei bărci prin site-ul Mayla. Testele vor începe în primăvara acestui an, într-o locație europeană care nu a fost încă anunțată.