TOP 3 cele mai scumpe case din lume. „Bijuteria” de pe locul 2 are 3 stații de aterizare și o cameră cu zăpadă falsă

Ce se întâmplă când un arhitect cu o viziune bogată și o persoană cu un portofel la fel de bogat se întâlnesc? Apare top-ul celor mai scumpe 3 case din lume.

Cea mai mare proprietate vine cu 240 de dormitoare, alte 535 de camere și găzduiește capete încoronate. Dacă încă nu v-ați dat încă seama, vorbim despre Palatul Buckingham. Dar să începem de la locul 3.

  • 3. Vila Leopolda

Pe locul 3 în ierarhia celor mai scumpe case se clasează Vila Leopolda, care se află între două dintre cele mai cunoscute orașe ale lumii: Monaco și Nisa.

Somptuoasă și elegantă, este o proprietate cu trecut regal, care a aparținut anterior Regelui Leopold al II-lea al Belgiei. De atunci, a trecut prin mâinile mai multor proprietari și a fost folosită inclusiv ca platou de filmare pentru „To Catch a Thief”, de Alfred Hitchcock.

  • 2. Antilia

Antilia este deținută de Mukesh Ambani, cea mai bogată persoană din India, și poartă numele unei insule mitice din Atlantic.

Deși nu este cea mai scumpă, cu siguranță este cea care se remarcă cel mai mult. Pe lângă înălțimea uimitoare de 27 de etaje, este impresionant și design-ul interior, care surprinde 6 elemente ale naturii. Mai exact clădirea este împărțită vertical în 6 secțiuni, care reprezintă: apa, focul, pâmântul, aerul, soarele și fulgerul.

Antilia poate găzdui cele mai gălăgioase petreceri pentru că este proiectată să reziste unui cutremur cu o magnitudine de până la 8 grade. Clădirea are o sală de dans, un cinema cu 18 locuri, 3 stații de aterizare pentru elicoptere pe acoperiș, 9 lifturi separate, un garaj cu 168 de mașini, un templu de rugat, spa, un etaj dedicat zonei verzi și o cameră doar cu zăpadă falsă și fulgi.

  • 1. Palatul Buckingham

Palatul Buckingham este cea mai scumpă proprietate de pe Planetă, o capodoperă a celor mai mari clasici arhitecți. Palatul din Londra are 775 de camere, printre care 52 de dormitoare principale, 78 de băi, 92 de birouri și aproximativ 200 de dormitoare pentru personal. Moșia are propriul oficiu poștal, atelier de bijuterii și cea mai mare grădină din Londra.