- Cel mai nou moft de statut e câinele de 150.000 de dolari, antrenat de Svalinn.
- E un amestec între ciobănesc german, ciobănesc olandez și malinois belgian.
- În China și Peru, câinii au dreptul legal să se căsătorească, pentru a promova industria.
Și cel mai loial prieten se cumpără. Moftul zilei? Câinele de pază de 150.000 de dolari. E simbol de statut pentru oamenii bogații și nu e vreun doodle, poodle…
E un amestec între ciobănesc german, ciobănesc olandez și malinois belgian. Compania Svalinn îi antrenează într-o fermă specializată din Montana. Compania se așteaptă ca prețurile să crească și mai mult în următorii ani.
Avem și noi un câine rău pe la Târgu Mureș. îl cheamă Boss și are 360 de premii internaționale câștigate. Rău, dar bun. Un astfel de Mastiff Tibetan s-a vândut și cu 1,5 milioane de euro.
Câinele e martor și la cele mai importante momente
Câinele ți-e și și martor la nuntă. Tot ce ai nevoie e „semnătura” care să confirme ceremonia, adică o amprentă a lăbuței câinelui tău. Se practică în 23 de state americane, dar cu o condiție: animalul trebuie să fie bine dresat. Se recomandă și-un însoțitor.
Însă, există și limitări. Câinele nu poate îndeplini alte roluri oficiale precum cel de oficiant.
HAM zis „da”!
În Peru și China, căsătoriile între câini devin tot mai populare, cu fotografii profesioniste, cărți de nuntă personalizate și torturi speciale.
Câinii sunt îmbrăcați în costume de nuntă, ținute tradiționale, rochii albe și papioane. Iar proprietarii îi ajută să „semneze” certificatele de căsătorie.
În China, tendința a apărut pentru a încuraja căsătoriile între oameni. În fața unei populații în scădere și a ratelor scăzute de căsătorie.
Cum s-ar spune: HAM zis „da”.