• La Gold Gala se oferă premii artiștilor din Asia-Pacific.
  • Prețul unui bilet începe de la circa 3.000 dolari.
  • Un studiu realizat de Gold House și USC Annenberg arată că procentul de personaje asiatice în filmele de top din SUA a crescut de la 3,4% în 2007 la 15,9% în 2022, scrie CNN.

Sâmbătă, vedetele s-au adunat pe treptele de la Music Center din Los Angeles pentru Gala Gold, scrie CNN. Gala celebreazaă talentele influente din Asia-Pacific din domeniul divertismentului, modei, tehnologiei și nu numai, organizată de organizația non-profit Gold House.

Multe dintre cei prezenți au îmbrățișat cu mândrie designerii asiatici și moștenirea culturală prin look-urile lor de covor roșu.

Prezentă la eveniment a fost și Bella Poarch, cu circa 825 de milioane de vizualizări la un singur videoclip de pe TikTok.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Cu o sală plină de peste 600 de invitați, nu au lipsit Michelle Yeoh, Steven Yeun, Renee Rapp și Regina King, alături de o mulțime de alte fețe cunoscute.

Oaspeții au servit o masă cu trei feluri de mâncare inspirată din India de Sud.

Steve Aoki a susținut un concert de aproape o oră.

Ce spun cei prezenți la eveniment?

Un studiu realizat de Gold House și USC Annenberg arată că procentul de personaje asiatice în filmele de top din SUA a crescut de la 3,4% în 2007 la 15,9% în 2022. Rolurile în sine sunt mai complexe.

„Este atât de îmbucurător să te afli într-un spațiu ca acesta, în care ne adunăm cu toții și ne susținem unii pe alții. Nu este ceva ce mi-am imaginat în copilărie”, spune Joel Kim Booster, actor de comedie.

„Este minunat să vedem această vizibilitate. Este un drum lung de parcurs încă, evident că așa simțim și noi. Dar se fac progrese”, spune Prabal Gurung, creatorul de modă și directorul de creație al galei. Prețul unui bilet începe de la circa 3.000 dolari.