• Tamworth, o distilerie americană, vine cu o premieră mondială: un gin care poate fi purtat și ca parfum.
  • Sylvan Mist e gândit ca un parfum unisex sau adaos pentru cocktailuri.
  • Băutura-parfum este inspirată din parfumurile egiptene antice.

Te pătezi frecvent de mâncare și vin? Treci pe Gin. Tamworth, o distilerie americană, vine cu o premieră mondială și lansează un gin care poate fi purtat și ca parfum.

Sylvan Mist e gândit ca un parfum unisex sau adaos pentru cocktailuri, iar prețul e…parfum! Numai 80 de dolari pentru 100 ml. Parfumul-gin poate fi comandat din 12 mai doar în SUA, dar compania spune că vine și rândul Europei.

Parfumul ar putea avea potential la noi, dacă ne uităm pe cifre

Românii sunt campioni la consumul de alcool, în UE. Mai mult, România și Ungaria, țările cu cele mai ieftine băuturi alcoolice din Uniunea Europeană.
Cel puțin unul din 10 români consumă alcool ”intens” cel puțin o dată pe săptămână, potrivit INSP. Frecvența consumului intens de alcool este de aproape 3 ori mai mare în România – 11,1% – comparativ cu media Uniunii Europene – 3,7%.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Băutura-parfum este inspirată din parfumurile egiptene antice, care au dus ulterior la distilarea bauturilor spirtoase de catre persani.

În ultimii ani, Tamworth a scos pe piață alte două produse aparent inovatoare: un whisky cu infuzie de carne de vanat – „Deer Slayer, Whisky Bird of Courage”, care are gustul unei cine de Ziua Recunostintei și un bourbon Crab Trapper distilat cu stocuri obținute din specia invazivă de crab verde.