OnePlus, ramura companiei Oppo, prezintă noul telefon pliabil OnePlus Open

Sursă foto: Profimedia
  • OnePlus lansează telefonul pliabil OnePlus Open
  • Telefonul are cameră triplă pe spate cu teleobiectiv de 64MP și zoom de până la 6x fără pierderi
  • Printre specificații: 512GB spațiu de stocare și o baterie de 4.800mA.

One Plus extinde aria telefoanelor pliabile. Iar Samsung Galaxy Z Fold are un nou concurent, care vine chiar din țara vecină. Chinezii de la OnePlus, subsidiară a companiei Oppo, lansează telefonul pliabil OnePlus Open. Noul smartphone vine cu un ecran OLED 2K de 120Hz.

Balamaua durabilă oferă rezistență și a fost testată pentru cel puțin un million de pliuri.

La exterior, când este pliat, OnePlus Open are un ecran exterior AMOLED cu o cameră selfie de 32 de megapixeli, iar ecranul interior vine cu o cameră selfie de 20 de megapixeli.

Pe spate, în schimb, lucrurile sunt tot mai avansate. Camera triplă din spate include un senzor principal de 48 de megapixeli pentru stabilizare optică a imaginii și focalizare automată. Apoi un teleobiectiv de 64 de megapixeli cu zoom digital „Ultra Res” de până la 120x și zoom fără pierderi de 6x în senzor. Iar la final un ultra-wide de 48 de megapixeli, care oferă un câmp vizual de 114 grade plus un mod macro.

Telefonul este alimentat de procesorul Snapdragon 8 generația a doua, are 16 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare.

Capacitatea bateriei este de 4.805 mA. Iar avantajul și mai mare este că se încarcă de la 0% la 100% în doar 42 de minute, dacă este conectat la priză cu încărcătorul rapid de 67W care este inclus în pachet.

OnePlus Open este disponibil acum pentru precomandă la un preț de 1.700 de dolari, iar vânzarea generală începe în 26 octombrie.