Nuclearelectrica suplimentează cu 110 de milioane de lei un contract încheiat cu Opcom

  • Nuclearelectrica suplimentează cu 110 de milioane de lei un contract încheiat cu Opcom.
  • Obiectul constă în vânzare energie electrică în perioada 1 ianuarie 2023-31 decembrie 2023.
  • Contractul este în valoare de 1,87 miliarde de lei, după ce a fost suplimentat cu 109,8 milioane de lei, se arată în raport.

Nuclearelectrica, unicul producător local de energie nucleară, listat la Bursă sub simbolul SNN, şi-a informat acţionarii asupra încheierii în data de 30 august a unui act juridic cu Operatorul Pieţei de Energie Electrică şi Gaze Naturale din România (OPCOM), conform unui raport de la BVB.

Obiectul constă în vânzare energie electrică în perioada 1 ianuarie 2023-31 decembrie 2023. Contractul este în valoare de 1,87 miliarde de lei, după ce a fost suplimentat cu 109,8 milioane de lei, se arată în raport.

„Precizam faptul că valoarea contractului încheiat cu Operatorul Pieţei de Energie Electrică şi Gaze Naturale din România, de către SNN în calitate de vânzător, depăşeşte cumulat cu tranzacţiile anterioare, 5% din valoarea activelor nete ale SNN aferenta celei mai recente raportări financiare precum şi 10% din cifra de afaceri netă aferentă ultimei situaţii financiare anuale”, scriu reprezentanţii Nuclearelectrica.