• Sistemul AC din Aeroportul București este remediat după ce termenul a fost cu mult depășit.
  • Christian Grossi, vlogger din SUA, critică dur condițiile din aeroport.
  • ANPC a amendat cu 10.000 de lei Aeroportul Otopeni pentru lipsa aerului condiționat.

Nu doar zborurile au întârziere uneori. Întârzie și reparațiile pentru aerul condiționat. În 2 iulie, situația e remediată la Aeroportul Otopeni, după ce termenul a fost depășit. Ieri a fost montat un nou echipament AC. Astăzi urmează altul.

Aeroportul a fost mult sub nivelul așteptărilor în ultimele zile. Și departe de calitatea serviciilor altor aerporturi din întreaga lume. Christian Grossi, un vlogger cunoscut din SUA, critică dur Aeroportul Otopeni pe TikTok. Spune că iubește România, dar aeroportul este „cel mai prost din Europa”. Spunea că sunt 35-37 de grade Celsius în interior și că avem o mare lipsă de locuri, iar oamenii sunt nevoiți să se așeze pe scări.

Cum s-a remediat situația la Aeroportul Otopeni?

Cu greu, abia după mai bine de 48 de ore. Care era și termenul limită. Și abia după ce ANPC a amendat cu 10.000 de lei aeroportul.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Aeroportul Otopeni e una dintre companiile mari, importante, ale noastre, încă nelistată la bursă. Și care, mai nou, e departe de standardele europene. Ar trebui să valorificăm mai mult companii precum e acest aeroport. Și, în general, companiile deținute majoritar de stat, cum a fost exemplul Hidroelectrica, spun Sorin Anagnoste, prodecan FABIZ, ASE.