• Razor lansează noul ebike de teren, Rambler TRL.
  • Este conceput pentru multiple suprafețe și poate atinge o viteză de 32 km/h.
  • Este disponibil acum la un preț de vânzare de 1.300 de dolari.

Compania Razor prezintă noua bicicletă electrică Rambler TRL.  Ebike-ul este proiectat pentru a face față pe toate suprafețele, inclusiv pietriș, pământ sau noroi. Sau pur și simplu, oferă deplasare ușoară pe străzile orașelor. Ramble TRL vine în completarea gamei de modele Rambler 20, 16 și 12.

Bicicleta este construit în jurul unui cadru retro din oțel și vine cu un motor de 750W. Are cinci niveluri de asistență la pedală până la o viteză de 32 km/h. Sistemul de propulsie este conceput cu specificații off-road.

Pe partea de confort, vine cu un scaun matlasat, similar cu o bancă. Sub scaun se regăsește bateria de 47 de volți care asigură o autonomie de 27 de km.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce specificații mai are Rambler TRL?

Bicicleta mai include o furcă de suspensie care se poate bloca manual în funcție de terenul pe care mergi. Iar roțile vin cu jante de 20 de inchi și anvelope pneumatice cu noduri. Frânarea normală sau cea de urgență este asigurată de frânele cu disc hidraulic.

Designul este gândit în stil retro și poate transporta până la 100 kg, cu tot cu cel care conduce. Are un afișaj digital, cu diverse funcții, printre care gestionarea bateriei rămase, nivelului de putere și sau sistemul iluminare și cel LED integrat. Sistemul de iluminare este conceput în stilul celui al motocicletelor de teren.

Rambler TRL este disponibil acum la un preț de vânzare de 1.300 de dolari.