Zuckerberg testează noile tool-uri și gadget-uri de la Meta cu August, fetița lui

  • Zuckerberg învată de la Meta AI cum să-i împletească codițele fetiței lui.
  • Musk își duce copiii la sediul SpaceX sau Tesla.
  • The Rock le lasă pe fetele lui să-i împletească codițe.

Zuckerberg își testează noul sistem Meta AI. Vrea să știe cum să-i împletească părul fetiței lui, August. A.I.-ul îi răspunde în stil Alexa.

La ultimul eveniment Meta Connect, Zuckerberg, în parteneriat cu EssilorLuxottica, anunța noua generație a colecției de ochelari inteligenți Ray-Ban Meta. Livrările au început în 17 noiembrie, de la 299 $ perechea.

Nu la fel îi răspund și urmăritorii de pe Instagram. „Free the Palestine” sau „Hey, Meta! How do we stop the war?” sau sunt câteva comentarii.

Dar, Zuckerberg se preocupă. „Nu există justificare pentru astfel de atacuri împotriva unor oameni nevinovați. Principala mea preocupare este siguranța angajaților noștri și a familiilor lor din Israel și din regiune”, scria Zuckerberg pe Instagram.

De la săptămână la săptămână, Zuck schimbă jocul. Acum o săptămână construia Lego și flamingo cu August. Testa noile căști de realitate augmentată.

Zuckerberg nu e singurul care petrece timp alături de copii

Elon Musk l-a adus pe X AE A-Xii, fiul lui, la o prezentare SpaceX.

The Rock le lasă pe fetele lui să-i împletească codițe. „Do I look cool?”

Liderii din marile companii lasă joaca și vorbesc despre război

Tim Cook, CEO, Apple: “Sunt profund îndurerat de atacurile devastatoare din Israel. Sunt alături de victime, de familiile care i-au pierdut pe cei dragi și de toți cei care suferă din cauza violenței Hamas”.

Andy Jassy, CEO, Amazon: “Atacurile asupra cetățenilor israelieni sunt greu de privit. Suntem în contact cu angajații din regiune, ne asigurăm că oferim ajutor. Echipele noastre umanitare de la fața locului lucrează fără încetare. Sperăm să revină pacea”.