• Lincoln prezintă oficial modelul Nautilus 2024, cu două tipuri de motorizări.
  • Motorul V6 twin-turbo poate genera până la 310 cai putere.
  • Pune accent pe lux și confort, dar există și modul sport Excite.

Lincoln calcă accelerația și prezintă al doilea SUV al anului. Reinventează Nautilus pentru 2024. Care se concentrează pe un design de lux, față de caracteristicile sport obișnuite.

Pe partea de interior se remarcă tot luxul, plus tehnologia de ultimă generație. Piesa de rezistență din interior este ecranul panoramic de 48 de inch. Care se întinde pe toată lățimea cabinei.

Alte elemente sunt scaunele cu masaj, difuzorul de parfum și sunetul surround pentru a crea o experiență de relaxare similară unei meditații. Funcția cea din urmă funcționează doar atunci când mașina este staționată.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce caracteristici are Nautilus 2024?

Lincoln Nautilus vine cu un motor turbo de 2 litri. Care oferă putere de 250 CP. Iar V6 twin-turbo a fost înlocuit de un nou sistem hibrid de 310 CP. Tracțiunea integrală este standard pe toate modelele.

Pentru cei care doresc senzații tari, modul sport Excite oferă o direcție mai grea și o suspensie mai rigidă, deși sacrifică din confortul general.

Toate modelele Nautilus 2024 sunt echipate cu suita de asistență pentru șofer Lincoln Co-Pilot 360 și funcția de conducere pe autostradă BlueCruise de la Ford. Tehnologiile de confort și siguranță sunt îmbunătățite, inclusiv anularea activă a zgomotului, Wi-Fi și un sistem stereo Revel premium.

Prețul lui Nautilus începe de la 80.345 de dolari pentru modelul hibrid Black Label complet echipat. Versiunea Reserve oferă multe dintre aceleași caracteristici la un preț mai accesibil, de 50.000 de dolari. Concurenții principali sunt BMW X5, Mercedes-Benz GLE și Volvo XC90, potrvit companiei. Doar că cei urmă pot rula pe distanțe mai lungi doar pe bază de energie electrică.