• Audi prezintă modelul A3 2025, atât sedan, cât și sportback.
  • Vine cu actualizări atât la nivel de design, cât și la nivel de siguranță.
  • Pentru Europa este disponibilă și o variantă allstreet, care pornește de la 41.000 de dolari.

Audi nu rămâne în urmă în cursa lansărilor de noi mașini la începutul acestui an. Și prezintă noul model A3 2025. Care vine cu o serie de actualizări, atât sub formă de Sedan, cât și Sportback, în timp ce în Europa, va fi disponibilă o nouă versiune A3 allstreet.

Printre actualizări se numără o suspensie ridicată cu 15 mm, roți mai mari și gardă la sol mai mare cu 30 mm. Are faruri LED configurabile, hayon electric și cârlig de remorcare opțional. Sistemul de siguranță a fost și el îmbunătățit și au fost adăugate noi orificii de aerisire.

Pe partea de tehnologie, mașina vine cu afișaj infotainment pe un ecran de 10,1 inchi și atru porturi USB-C. Bonus, control vocal, radio online sau hibrid și are integrat sistemul Alexa de la Amazon. Plus opțiunile Apple Car și Android Auto.           

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce specificații tehnice are Audi A3 2025?

Pe partea de motorizare vine în două variante. TFSI, benzină, mild-hybrid, cu o capacitate de 1.5 litri., Care poate produce până 148 de cai putere. A doua variantă este un TDI, diesel, cu o capacitate de 2 litri, dar tot cu o putere 148 de cai. Ambele variante include o cutie S-tronic cu 7 trepte. Alte modele pe benzină, diesel și hibrid plug-in vor fi disponibile ulterior.

Prețurile încep de la 39.000 de dolari pentru Audi A3 Sportback. Sedanul ajunge la 40.000 de dolari, iar varianta europeană A3 allstreet pornește de la 41.000 de dolari.