• Harley Davidson intră pe piața EV-urilor cu modelul LiveWire S2.
  • Are putere de 84 CP și oferă o autonomie de 194 km.
  • Este disponibilă în SUA și Canada, iar în Europa va fi disponibilă din 2025.

Divizia de producție a EV-urilor de la Harley Davidson lansează motocicleta LiveWire S2 Mulholland. Este modelul cu care compania intră pe piața vehiculelor electrice. Harley-Davidson cocheta cu ideea de EV încă din 2013, odată cu proiectul LiveWire, adică modele One și Del Mar.

Absența rezervorului de benzină sau a altor elemente ale unei motociclete pe combustie, duce la o schimbare de design. Cu bateria situată ca element central. Materialele sustenabile precum plasticul oceanic reciclat și biocompozitul de cânepă adaugă o notă ecologică designului.

Ce specificații are LiveWire S2?

Bateria de 10,5 kWh oferă o autonomie de 194 km. Motorul electric de 84 de cai putere permite o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde. Live Wire S2 are patru moduri de rulare și reglajul personalizat al puterii permit adaptarea la diferite stiluri de pilotare.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ecranul color de 4 inchi oferă informații cheie despre călătorie și te menține constant conectat la informații. Conectivitatea smartphone prin aplicația de telefon permite navigare, monitorizarea performanței și asistență rutieră.

În plus, oferă siguranță și manevrabilitate îmbunătățite. Sistemul ABS și controlul tracțiunii ajută mai mult la viraje și au fost adaptate noilor caracteristici ale motorului.

Prețul de pornire pentru noul EV al companiei pleacă de 22.000 de dolari. Este disponibilă momentan în SUA și Canada, iar din 2025 va fi disponibilă și în Europa, plus alte regiuni.