• Producătorul spaniol Orbea prezintă gama de biciclete electrice Diem.
  • Modelele vin cu motorizări și autonomii diferite.
  • Toate includ accesorii suplimentare și conceptul Diamond Glide, pentru depășirea denivelărilor.

Orbea este un producător spaniol de biciclete cu renume. Are o istorie de aproape 180 de ani, iar acum intră pe piața bicicletelor electrice urbane cu o gamă nouă numită Diem. Gama încearcă să combine transportul urban zilnic cu eleganța.

Pe partea de design vine cu un cadru din aluminiu, cu cabluri interne. Are și un nou concept, „Diamond Glide”, care trece peste denivelările drumului fără a fi nevoie de o suspensie.

Diem are iluminare integrată în față și spate, cu pornire și oprire automată a farului principal. Plus accesorii precum un suport și coș din aluminiu incluse. Dar și un spațiu unde se poate monta un AirTag sau alt dispozitiv de urmărire.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Ce specificații are Diem Orbea?

Gama Diem Orbea include trei modele de biciclete, cu diferențe de motor sau autonomie. Modelul Diem 10 oferă asistență la pedalare de până la 32 km/h, cu un motor Shimano EP801 și o baterie de 630 Wh, care o autonomie de 150 km. Modelele Diem 20 și 30 utilizează un motor EP600 și o baterie de 540 Wh pentru o autonomie de 120 km.

Transmisia variază în funcție de model:  curea de carbon pentru Diem 10 și butuc cu 5 viteze pentru Diem 20. Iar Diem 30 are transmisie cu lanț și 9 trepte. Opțional, poți adăuga și un sistem de prelungire a autonomiei bateriei.

Prețul? 3.900 de dolari pentru Diem 30, 4.600 de dolari pentru Diem 20, iar Diem 10 pleacă de la 5.600 de dolari.