• Utilizatorii George pot gestiona facturile prin scanarea cu camera sau preluarea automată de la furnizori.
  • George Bills oferă trei tipuri de abonamente: Gratuit, Premium și Nelimitat.
  • Peste 30.000 de utilizatori au activat George Bills în prima săptămână.

BCR lansează, împreună cu fintech-ul Pago, o nouă funcționalitate în ecosistemul digital George, care le permite utilizatorilor să gestioneze mai ușor și mai rapid plata facturilor de utilități. 

Prin George Bills, clienții persoane fizice își pot achita facturile de utilități către peste 350 de furnizori din România și au acces la informațiile necesare pentru a gestiona și plăti facturile de la diverși furnizori de utilități. 

Cum o activezi? Din Magazin (Store), secțiunea Extraoptiuni (Extra).

Titlurile zilei

ȚARA RĂMÂNE REZISTENTĂ
ALEX MILCEV: CRED CĂ TVA-UL VA CREŞTE ÎN 2025
AZI ÎNCEPE LIBFEST 2024
BCR LANSEAZĂ GEORGE BILLS
ROMÂNIA E PE LOCUL 9 LA PROTEJAREA NATURII
CÂT TIMP PIERDE ROMÂNUL ÎN TRAFIC?

 „Suntem bucuroși că le putem oferi clienților noștri o nouă funcționalitate din categoria de soluții financiare inteligente. Prin George Bills, oricine își poate gestiona mai eficient viața financiară, prin plata facturilor la utilități direct din aplicație. În prima săptămână de la lansare, peste 30.000 de utilizatori George și-au activat opțiunea. Îi încurajez pe toți să testeze noua funcționalitate, să ne dea feedback și să beneficieze de toate avantajele pe care le oferă, dintre care cea mai importantă e economia de timp. Cu peste 330 de funcționalități și o evoluție constantă de șase ani în România, George, platforma noastră de digital banking, se reinventază permanent și învață în fiecare zi de la utilizatorii săi. Parteneriatul strategic cu Pago continuă dezvoltarea și integrarea în ecosistemul nostru a unor soluții terțe existente în piață, care completează experiența digitală oferită clienților George.” spune Petruț Lixandru, Șef Departament Canale Digitale de Distribuție.

Ai flexibilitate în alegerea modului de plată a facturilor

Aplicația permite scanarea facturilor cu camera telefonului sau conectarea direct la furnizorii de utilități pentru preluarea automată a facturilor. Permite plăți individuale sau multiple printr-o singură apăsare, manuale sau automate, la o dată presetată, cu o sumă limitată.

Utilizatorii pot alege dintre o gamă variată de furnizori. Iar în funcție de nevoi, aceștia pot opta pentru unul dintre cele trei tipuri de abonamente disponibile.

Gratuit, cu un număr limitat de plăți lunare către furnizorii standard.

Premium, care permite mai multe plăți, inclusiv către furnizorii premium.

Nelimitat, care oferă acces complet la toate funcționalitățile din George Bills.

“Integrarea serviciului de plăți facturi Pago în aplicația George reprezintă un pas important în misiunea noastră de a simplifica viața financiară a românilor. Prin acest parteneriat, oferim utilizatorilor o experiență de plată a facturilor mai rapidă și mai intuitivă, direct în aplicația pe care o folosesc zilnic pentru banking. Împreună cu BCR, am construit o soluție care economisește timp prețios pentru milioane de utilizatori George, astfel încât ei pot să se ocupe de lucrurile care contează cu adevărat în viața lor”, spune Adrian Cighi, CEO & cofondator Pago.