• BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George.
  • George SmartEU îți oferă informații noi despre fondurile europene.
  • Accesezi SmartEU din meniul Store al aplicației tale George.

BCR lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale. Este prima aplicație de banking cu noutăți despre programele de finanțare, conform comunicatului de presă BCR.

George SmartEU are 32 de programe de finanțare incluse, care sunt încadrate în două mari categorii: instrumente financiare (scheme de garantare) și granturi (naționale sau europene). Poți accesa SmartEU din meniul Store al aplicației tale George.

Cum funcționează aplicația George SmartEU?

Adaugi codul CAEN al investiției tale și selectezi locația unde îți dorești să realizezi investiția.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Apoi ce rămâne de făcut este să selectezi tipul de proiect.

Nu ești client BCR?

E necesar să deschizi cont George pentru afacerea ta 100% online.  Apoi accesezi aplicația gratuit direct din George Store asociat contului tău.

„George SmartEU este un instrument util în stimularea antreprenoriatului local, în sensul dezvoltării unor proiecte transformaționale pentru propriile companii și pentru comunitate, de la modernizare tehnologică la crearea de competențe pentru prezent și viitor. Facilitează cu adevărat informațiile pentru toți cei interesați de programele de finanțare și asigură antreprenorilor acces în timp real la date relevante prin care pot crea business și impact la scară mare. În același timp, lansarea George SmartEU consolidează portofoliului BCR de servicii și soluții de consiliere personalizată pentru mediul de afaceri și vine să susțină creșterea sănătății financiare a business-urilor din România, prin decizii informate, diversificarea surselor de finanțare și dezvoltarea unei structuri optime a capitalului”, declară Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

George SmartEU a fost creată alături de Oceanobe, o companie de dezvoltare software din Iași.  Procesul de dezvoltare și implementare a durat trei luni.