• Realizată cu tehnologia patentată Crystal Lagoons, Lagoon Park este prima de acest fel din Europa Centrală și de Est.
  • Forty Management este un dezvoltator român de proiecte imobiliare cu destinație mixtă și reconversie urbană verde.
  • Suma investită de Forty Management în proiect este de 33 de milioane de euro.

Azi s-a deschis Lagoon Park Bucharest, situat pe strada Coralilor nr. 18. Este primul proiect de tip Public Access Lagoon (PAL) din Europa.

Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de metri pătrați într-o oază urbană verde. Include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri. 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, plus 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități. De la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio“, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Ce alte proiecte sunt în plan?

Portofoliul Forty Management include în acest moment opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City și 11 proiecte de tip Public Access Lagoon.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Vor fi dezvoltate în alte șase țări: Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Franța și Spania.  Plus trei hoteluri de lux cu un număr total de 702 de camere: Radisson Lagoon și Central District Hotel – Crest Collection la București, alături de hotelul Swisshotel Hotel din cadrul Lagoon City Budapesta.

Lagoon Park Bucharest este deschis permanent. Pe timpul iernii se transformă în patinoar și târg.

Cine este Forty Management?

Un dezvoltator român de proiecte imobiliare cu destinație mixtă și reconversie urbană verde, create sub brandul Central District.

Forty Management  a fost fondată în 2015 de Lucian Azoiței.

Sustenabilitatea și eficiența energetică se află în centrul tuturor dezvoltărilor companiei. Toate clădirile dezvoltate sub brandul Central District au certificări superioare în acest sens, iar Forty Management a primit numeroase premii la competiții și conferințe în domeniu, atât la nivel internațional, cât și local.

“Având în vedere că am identificat oportunități extraordinare în Europa, nu am fi putut avea un partener mai potrivit decât Forty Management pentru a duce inovațiile Crystal Lagoons mai departe și a accesa mai multe piețe europene cu lagunele noastre cristaline. Experiența Forty în proiecte inovatoare și sustenabile, pe lângă succesul în dezvoltările exclusiv verzi, a condus la acest parteneriat pe termen lung. Sunt convins că vom avea o colaborare extrem de fructuoasă în următoarele decenii și că împreună vom construi comunități vibrante în unele dintre cele mai uimitoare orașe europene, cu impact pozitiv asupra economiilor acestora și asupra turismului de agrement”, consideră Jean Pierre Juanchich, Director Global Business al Crystal Lagoons.

Cât te costă să stai la soare?

Zona VIP.

În cursul săptămânii, prețul este de 1.550 lei pentru 4 persoane.

În weekend, prețul este de 1.900 lei pentru 4 persoane.

Bilet între 9:00 – 14:00

În cursul săptămânii: 120 lei de persoană.

În weekend: 140 de lei de persoană.

Bilet între 14:00 – 20:00

În cursul săptămânii: 140 lei de persoană.

În weekend: 170 de lei de persoană.

Bilet pentru întreaga zi

În cursul săptămânii: 230 lei de persoană.

În weekend: 280 de lei de persoană.

Copiii cu înălțimea mai mică de 120 cm beneficiază de gratuitate dacă folosesc șezlongul rezervat al însoțitorului.

Unele activități trebuie achiziționate separat și nu sunt incluse în biletul de întreaga zi.