Viața profesională poate suferi oricând modificări, iar asta depinde doar de tine. Pasul spre viața de antreprenor e la o idee distanță. Desigur, ai nevoie și de curaj și să fii pregătit să riști. Un exemplu în acest sens este Andrei Dudoiu, co-fondatorul și CEO-ul platformei Seedblink. Născută în pandemie, în decembrie 2019, SeedBlink a devenit cea mai importantă platforma de equity crowdfunding din regiunea Europei centrale și ajută  zeci de start-up-uri să obțină finanțare printr-o procedură relativ nouă pe piața românească. Andrei a renunțat la o carieră de peste 20 de ani în banking, a plecat cu knowledge-ul și a câștigat.

Te-ai gândit vreodată cum ar decurge o vacanță perfectă pe mare? Te bucuri de cele mai frumoase apusuri și de cele mai frumoase răsărituri, îți bei cocktail-ul liniștit în timp ce asculți valurile și te bucuri de briza mării.

Și ca să fie tabloul complet, te poți bucura de toate astea din propriul tău apartament, pe un iaht de lux. Sau poate ar fi mai bine să îți cumperi un iaht întreg? Sunt sigur că vei găsi răspunsul la această întrebare, imediat la Ce câști azi. După ce vom discuta puțin despre iahtul rezidential Somnio, produs la Tulcea.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Dar nu vreau să îți stric surpriza și să îți dau acum toate detaliile. Așa că să vedem între timp ce mai ai de câștigat azi.