• Malaga e cea mai însorită destinație europeană.
  • În top 5 intră Alicante, Murcia, Catania și Sevilla.
  • București e pe locul 26 în topul Holidu.

Ai soare și-n Italia sau Franța, dar Spania ocupă 70% într-un top făcut de Holidu.
Unde rezistă mai mult?
La Malaga, în regiunea Costa del Sol.

Malaga, Spania, strălucește ca una dintre cele mai însorite destinații europene. Cu 280,2 ore de soare lunar, orașul conduce clasamentul, potrivit Holidu, aici se estimează doar 50 de zile de precipitații anual. Clima temperată a orașului asigură veri plăcute și ierni blânde.

Malaga, înconjurată de plaje populare și activități în aer liber, e perfectă pentru aventurieri. Spania domină topul, cu Alicante și Murcia în top trei. Sevilla, Cordoba, Madrid și Zaragoza se găsesc de asemenea în top 10, alături de Catania, Marsilia și Atena.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Explorăm mai departe, Alicante oferă 280 ore de soare lunar și atracții ca Castelul Santa Bárbara. Cazarea la Hospes Amérigo începe de la 400 euro pe noapte. În Murcia, Occidental Murcia Siete Coronas este ideal pentru turism de business. Sevilla, casa palatului Alcázar, cel mai vechi din Europa, găzduiește și Hotelul Alfonso XIII, cu prețuri de la 500 euro pe noapte.

București e pe locul 26 în topul Holidu

Aici te duc la muzeul Mina, mănânci bine la Innocent and Delicious.
Pe seara i-ați prietenii și distrează-te la Loft sau Nuba .
Pentru cazare te poți opri la hotelul Marmorosch București, care reprezintă un exemplu impresionant de reînviere a patrimoniului arhitectural, fiind amenajat în clădirea fostei Bănci Marmorosch Blank.
Prețul este de 163 euro sau 810 lei.