• Auberge deschide primul hotel în Italia, Collegio alla Querce, într-o clădire istorică din Florența.
  • Hotelul oferă 66 de camere și un spa dedicat relaxării și longevității.
  • Locația promite intimitate pentru călătorii care caută o experiență urbană unică în Florența.

Auberge, grupul hotelier cu 28 de proprietăți din California, deschide primul hotel în Italia în martie. Hotelul se numește Collegio alla Querce și ocupă o clădire istorică pe un deal din Florența, cu o priveliște asupra orașului.

Inițial, deschiderea era planificată pentru 2023. Proiectul restaurează cu grijă vila din secolul al XVI-lea, care a fost transformată într-o vilă contemporană. Acum, hotelul are 66 de camere, 16 apartamente și o suită de 213 metri pătrați, cu prețuri stabilite de aproximativ 1.000 dolari pe noapte. Locația hotelului este specială și promite să-l facă să iasă în evidență pe piața aglomerată din Florența.

Francesco Ascani, directorul general al Collegio alla Querce, spune că zona este izolata și rezidențială. Renovarea păstrează detaliile istorice, inclusiv frescele originale. Cartierul este autentic și are o piață renumită pentru legume și fructe. Hotelul se află la 40 de minute de mers pe jos de centrul orașului sau la 15 minute cu mașina.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Ce facilități are hotelul?

Florența atrage mulți turiști și studenți, iar Ascani se așteaptă ca hotelul să atragă călătorii americani care caută intimitate și o experiență urbană relaxantă. Spa-ul hotelului, numit Aelia (care înseamnă „Soare”), include patru apartamente și două piscine, inspirate de natura toscană. Aelia se concentrează pe relaxare și longevitate. Ascani menționează că hotelul dispune de o grădină mare cu o suprafață de 35 de metri.

Restaurantul principal, La Gamella, oferă preparate italiene de sezon, cu masele în grădină. Alte opțiuni includ Conservatorio pentru cafea și prânzuri ușoare și Café Focolare pentru pizza și paste. Hotelul păstrează suveniruri din istoria naturală a fostei școli, inclusiv un seismograf timpuriu. Arhitectura a fost realizată de firma spaniolă Esteva i Esteva, care a acordat atenție detaliilor originale ale clădirilor. Auberge extinde amprenta europeană prin această proprietate. După numirea lui Christian Clerc ca noul director executiv, brandul reînnoiește atenția asupra destinațiilor urbane importante. În 2025, Auberge va deschide prima sa proprietate din Londra.