OpenAI a înzestrat instrumentul ChatGPT cu noi puteri uluitoare. ChatGPT poate acum accesa internetul, poate rula propriul cod pentru a rezolva probleme, poate lucra cu fișierele încărcate și poate scrie propriile interfețe în aplicații terțe, informează New Atlas.

În primul rând, instrumentul are acum acces la internet, ceea ce înseamnă că poate naviga pe Web în căutarea răspunsurilor dacă utilizatorii au nevoie de informații actualizate care nu se află în baza sa de cunoștințe. Pentru a face acest lucru, instrumentul elaborează formule de căutare relevante, le trimite la Bing, se uită la rezultate, apoi merge și citește linkurile pe care le consideră demne până când decide dacă are un răspuns corect. Când răspunsul îi este furnizat utilizatorului, vine la pachet cu link-uri pe care acesta să le poată accesa și examina singur.

În al doilea rând, ChatGPT poate mai nou să ruleze codul pe care îl scrie, informează New Atlas. Deci, dacă îi este oferită o sarcină care necesită o analiză serioasă, instrumentul este capabil să codifice o bucată de software și să ruleze acel cod pentru a finaliza sarcina cerută de utilizator.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Deocamdată, capacitățile sale vor fi extrem de limitate, deoarece OpenAI știe mai multe despre potențialele pericole ale acestei tehnologii excepționale decât oricine, notează New Atlas. Oportunitățile sunt absolut incredibile, dar riscurile sunt mai crescute cu fiecare pas pe care îl face această tehnologie.