• Zuckerberg spune că Musk nu vorbeşte serios despre lupta în cuşcă.
  • Elon Musk „nu este serios” în legătură cu organizarea unei lupte în cuşcă şi „este timpul să trecem mai departe”, a declarat Mark Zuckerberg.
  • Musk sugerase duminică, pe propriul său site de mesagerie X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, că este dispus să se lupte încă de luni.

Elon Musk „nu este serios” în legătură cu organizarea unei lupte în cuşcă şi „este timpul să trecem mai departe”, a declarat Mark Zuckerberg, potrivit BBC.

Într-o postare pe site-ul său de socializare Threads, şeful Meta a spus că i-a oferit domnului Musk „o întâlnire reală”, dar antreprenorul rival a găsit scuze.

Musk sugerase duminică, pe propriul său site de mesagerie X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, că este dispus să se lupte încă de luni.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Miliardarii au convenit asupra meciului în iunie, stârnind o atenţie uriaşă din partea presei

În ciuda faptului că s-au încurajat reciproc timp de luni de zile, rivalii nu au reuşit încă să asigure o dată, ceea ce a ridicat îndoieli asupra faptului că lupta va avea loc vreodată.

„Războiul” de cuvinte a fost complicat de lansarea Threads în iulie, aplicaţia de mesagerie rivală cu X atrăgând peste 100 de milioane de înscrieri în mai puţin de o săptămână.

Această cifră a scăzut, iar X rămâne confortabil în frunte, cu aproximativ 350 de milioane de utilizatori, însă Musk a ameninţat că va da în judecată Facebook pentru „deturnarea ilegală a secretelor comerciale ale Twitter”.

Meta neagă aceste afirmaţii.

Săptămâna trecută, Zuckerberg a declarat că a propus data de 26 august pentru lupta în cuşcă. Apoi, vineri, ministrul italian al culturii a declarat că a vorbit cu Musk despre găzduirea confruntării în ţara sa ca eveniment caritabil.

Musk a sugerat că acesta ar avea „o temă din Roma antică.