• OpenAI dă drumul la GPT-4o, cea mai nouă versiune a chatbot-ului.
  • GPT-4 Omnia este mai rapid decât GPT-4 Turbo și vine cu îmbunătățiri semnificiative pe interpretarea textului și comunicării audio.
  • OpenAI bate palma cu Apple pentru a integra Chat GPT în următorul sistem de operare iOS.

OpenAI redefinește modul în care interacționăm cu tehnologia prin lansarea noii funcții de asistent vocal inspirată de filmul “Her”, sugerează Sam Altman. Funcția face parte din GPT-4o, o versiune îmbunătățită a modelului său AI.

GPT-4o oferă o viteză de răspuns superioară și tehnologie vocală avansată. Permite utilizatorilor să dialogheze cu AI-ul prin intermediul microfonului lor. Această nouă versiune simulează o conversație cu un om real, eliminând întârzierile care compromiteau imersiunea în dialogurile anterioare.

Inginerii OpenAI testează GPT-4o pe scenă

Într-o serie de demonstrații, inginerii OpenAI arată cum noul asistent vocal nu doar răspunde instantaneu, dar și modifică tonul și personalitatea vocii sale în funcție de context. De exemplu, într-o narare a unei povești de dragoste între roboți, GPT-4o ajustează emoțional vocea de la dramatică la robotică, oferind chiar sfaturi despre respirație și interpretând muzical unele părți ale poveștii.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Aceste funcții avansate sunt disponibile într-o versiune “alpha” limitată în “următoarele săptămâni” și vor fi accesibile inițial abonaților ChatGPT Plus. Această direcție marchează un pas important înainte în crearea de interfețe intuitive și naturale pentru utilizatori, pe care Sam Altman, CEO-ul OpenAI, le descrie ca fiind „cea mai bună interfață de calculator pe care a folosit-o vreodată.”

OpenAI va ajunge pe iPhone-ul tău

OpenAI nu stă pe loc nici în ceea ce privește parteneriatele strategice. Compania este în negocieri avansate cu Apple pentru a integra ChatGPT în iPhone. Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu iOS 18, următorul sistem de operare iPhone. Apple este în discuții și cu Google pentru licențierea chatbot-ului Gemini. Aceste discuții nu au dus la un acord, dar sunt în derulare.

Apple va avea oportunitatea de a prezenta noile funcționalități A.I. în Iunie, la Worldwide Developers Conference.