• Fondatorul lui Bumble a discutat despre modul în care AI ar putea influența întâlnirile la Bloomberg Technology Summit.
  • Whitney Wolfe Herd a spus că AI influențează întâlnirile moderne.
  • Tinder, Bumble, Hinge sunt aplicații de dating.

Sătul de întâlniri? AI ar putea să facă asta pentru tine.
Mai nou, nu trebuie să mai ieși tu la date.
Iți trimiți robotul.
Fondatorul Bumble, Whitney Wolfe Herd, prezintă ideea de concierge în dating și discută despre modul în care AI influențează întâlnirile moderne la Bloomberg Technology Summit.
Nu mai ai nevoie de psiholog.
Îți poți împărtăși nesiguranța și să vorbești despre traumele tale.
Bumble speră să folosească AI pentru a promova „relații sănătoase și echitabile”.
Cum funcționează? Vorbești cu robotul, îi explici nevoile tale și el îți dă verdictul final.

E noul concierge în dating

Whitney Wolfe Herd, fondatoarea Bumble, a discutat la Bloomberg despre folosirea AI în relații. Ea a propus conceptul unui “concierge de întâlniri AI.” Acest concierge ar oferi sfaturi pentru gestionarea nesiguranțelor. De asemenea, ar putea selecta potențiali parteneri, simplificând procesul de întâlniri. Wolfe Herd a menționat că un chatbot ar putea învăța utilizatorii să flirteze. Chatbotul ar ajuta utilizatorii să câștige încredere, diminuând frica de respingere. Această tehnologie ar putea revoluționa interacțiunile în întâlnirile online.

Suntem compatibili sau nu?

Vin în ajutor aplicațiile AI.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Tinder este  cea mai cunoscută aplicație de dating la nivel global, utilizatorii glisează dreapta (like) sau stânga (dislike) pentru a forma „match-uri” și a începe conversația.

Bumble similar cu Tinder, dar în cazul match-urilor heterosexuale, doar femeile inițiază conversația, cu scopul de a reduce hărțuirea online.

Hinge se distinge prin faptul că încurajează utilizatorii să creeze un profil mai detaliat, inclusiv răspunsuri la întrebări și partajarea de preferințe și interese.

Scopul? Legături mai profunde.