• Cognition lansează primul inginer software cu A.I. din lume, pe nume Devin.
  • Devin poate dezvolta, în mod autonom, un website sau un program software.
  • Devin scrie, depanează și implementează cod, iar el ajustează și configurează LLM-urile.

Primul inginer software A.I. din lume care scrie, depanează și implementează cod. Nu e divin. Este Devin. Poate lua o simplă solicitare și îl poate transforma într-un site web funcțional sau într-un program software. Și poate planifica și finaliza proiecte software în mod autonom, cu mii de decizii precise luate pe parcurs.

Ce poate face Devin? E adaptabil la noile tehnologii. Stăpânește rapid instrumentele și cadrele necunoscute prin simpla citire a documentației.

Dezvoltă de aplicații end-to-end. Creează și implementează aplicații web complet funcționale.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Excelează la identificarea, depanarea și remedierea problemelor de cod.

Și configurează și ajustează modele mari de limbaj, adică LLM-urile. Cu mii de decizii luate pe parcurs. Repară acolo unii halucinează. E tatăl chatboților?

Cine a investit în Devin?

Cognition este susținută de Peter Thiel’s Founders Fund și de fostul director executiv Twitter, Elad Gil, și de co-fondatorul Doordash, Tony Xu.

Cognition are o echipă de 10 oameni, au primit 21 de mil.$ de la investitorii amintiți mai sus. E un fel de Copilot, dar next-generation, spune Bloomberg

Dezvoltă de aplicații end-to-end. Creează și implementează aplicații web complet funcționale. E primul A.I. din lume care, dintr-un singur prompt, poate face un site web funcțional sau un program software.