- FinZoom vine cu platforma Club FinZoom.
- Participanții discută despre buget, credite, economisire și investiții.
- Irina Chițu lansează FinZoom.ro în 2006.
- Platforma are ca obiectiv principal educația financiară.
- Club FinZoom oferă acces la credite, IMM-uri, carduri, fonduri, depozite.
- Abonamentul este 50 lei/lună sau 490 lei/an.
Comparatorul bancar FinZoom.ro vine cu platforma „Club FinZoom” și construiește o comunitate pentru cei care învață, economisesc, investesc, compară produse bancare și gestionează mai bine propriile bugete.
Advertisment
FinZoom face comparații între produse bancare și explică în termeni simpli avantajele și riscurile opțiunilor disponibile pe piață. Platforma ajută consumatorii să se informeze despre credite ipotecare, de consum, auto, IMM, carduri, conturi, depozite, fonduri și pensii.
„În cei nouăsprezece ani de activitate pe piața financiar-bancară din România, am ajutat milioane de consumatori să își gestioneze mai eficient finanțele personale”, spune Irina Chițu, CEO, FinZoom.ro.
Titlurile zilei
Ce spune Irina Chițu, CEO, FinZoom, pentru Aleph Business?
Ce produse bancare preferă consumatorii atunci când caută sfaturi sau consiliere?
„În ultima perioadă majoritatea se uită la economii, la depozite, la comparația de depozite și de fonduri de investiții și folosesc foarte mult calculatorul de investiții și de pensii. Mulți în ultimii ani s-au dus către economisire, dar în continuare vedeta din totdeauna au fost creditele ipotecare și creditele în general, dar în special cele ipotecare, pentru că acolo au nevoie de mai multe comparații și acum și vedem că avem foarte multe oferte care sunt foarte diferite ce avem pe FinZoom. Avem și un calculator unic pe piața din România în care poți să introduci acea dobândă fixă inițială, introductorie, pentru 3-5 ani, după care variabilă și să-ți calculezi și să-ți vezi cadențarul pe 30 de ani, de exemplu, dacă vrei să-l vezi”, spune Chițu.
Cum influențează Club FinZoom deciziile financiare ale membrilor în ceea ce privește economisirea, creditarea sau investițiile?
„Am lansat acest club tocmai pentru oamenii care vor să învețe să-și gestioneze mai bine finanțele personale și să ia decizii bune pentru ei și pentru familiile lor, dar să și împărtășească cu ceilalți experiențele lor. Pentru că ce beneficii oferă acest club este odată accesul exclusiv la evenimente, la webinarii, la seminarii, sesiuni de întrebări-răspunsuri cu invitați de top din domeniul financiar. Și uite, cu ocazia aceasta spun că săptămâna viitoare va fi o sesiune live, deci ne și întâlnim, unde aflăm cum să ne alegem broker-ul de investiții.
Apoi va fi o sesiune, un webinar despre ce sunt ETF-urile și cum să investești în ETF-uri cu bani puțini, asta pentru fiecare buzunar. Dar și toate sunt gândite exact după nevoile membrilor. Și sunt aceste sesiuni live în a patra joi din fiecare lună, ca să discutăm cu experții și FinZoom și experții financiari din România, pe teme relevante de economisire, de investiții, de credite. Deci, practic, este acces la o comunitate activă unde sunt oameni cu aceleași preocupări, care se sprijină reciproc. Sunt reduceri, uite, la cartea Secretul Banilor, educația financiară pe care nu o înveți, la școală, la abonamente, la întâlniri. Deci, practic, beneficiază membrii clubului exclusiv de toate aceste atât informații, cât și la o comunitate foarte strânsă de oameni cu același preocupări”, adaugă ea.
Ce obiective are Club FinZoom pentru 2025?
„Să lege oamenii cu aceleași preocupări, pentru că într-o lume tot mai agitată și complexă, să știi cum să-și gestionezi banii, practic, îți dă siguranță, îți dă libertate, înseamnă putere. Și acest club nu oferă doar informație, ci și sprijin, claritate, conexiune cu oamenii care împărtășesc aceleași valori. Vă invit în club FinZoom să ne întâlnim cu toții și să schimbăm toate aceste informații între noi și să ne ajutăm reciproc”, spune ea.