Anunțul că Three Arrows Capital, fondul de investiții cripto cu active în management de 10 miliarde de dolari, a acumulat datorii de peste 600 de milioane de dolari și a fost nevoit să declare falimentul, a cauzat și mai multă descurajare în piață și a făcut ca prețul Bitcoin să scadă cu 10% în ultima săptămână și să-și găsească acum echilibrul în jurul valorii de 19.000 de dolari.

Dominanța criptoactivului în piața cripto ajunge la 43%, adică Bitcoin reprezintă aproape jumătate din acest sector. Volumul de tranzacționare Bitcoin din ultimele 24 de ore este de 15 miliarde de dolari, iar în cazul Ethereum, este de 8 miliarde de dolari, un volum de aproape două ori mai mic față de săptămâna trecută.

Sentimentul din piața cripto încă este unul de frică extremă. Indicele care măsoară acest lucru este la 14 din 100, unde 1 este frică totală și 100 este lăcomie totală.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Am discutat subiectul cu Ștefan Stoean, cripto influencer.

“O să vă explic ce fac eu cu indicatorul de volum și cum îl folosesc în a profita de pe urma lui, pentru că asta trebuie să știm – cum facem bani cu acești indicatori. În momentul în care ne uităm pe grafic și vedem foarte clar că avem o mișcare laterală, adică în ultima perioadă vedem că prețul se mișcă lateral.

Prețul se mișcă de cele mai multe ori lateral pentru că este o bătaie între cumpărători și vânzători și nimeni nu deține controlul total. Tocmai de aceea, prețul se mișcă lateral. În momentul în care vedem că intervin schimbări de volum, pentru că atunci când începe o mișcare laterală, de cele mai multe ori o să vedem niște volume mari și cu cât avansăm în această mișcare laterală, aceste volume încep să scadă, înseamnă că ne putem apropia de un nou impuls.”, a povestit Ștefan Stoean, cripto influencer.