• Google își actualizează politica publicitară pentru a permite reclamele la produsele cripto, inclusiv ETF-urile.
  • Bitcoin închide ultima săptămână de tranzacționare pe plus, este la pragul de 42.000 de dolari pe unitate.
  • În 9 din 11 cazuri, luna februarie este pozitivă pentru prețul BTC, iar media creșterilor este de 13%.

Google se pregătește să actualizeze politica sa publicitară astăzi. Noua politică permite publicitatea anumitor produse cripto. Acest lucru include reclamele pentru ETF-uri pe motorul său de căutare. Această revizuire poate deschide drumul promovării Bitcoin și ETF-urilor, scrie Benzinga.

Cel mai folosit motor de căutare, Google, vrea să permită publicitatea pentru promovarea Bitcoin și a ETF-urilor din cripto. Adoptarea de către Google a publicității pentru ETF-uri cripto marchează un moment crucial, cred investitorii. Creșterea activelor ETF-urilor și interesul ridicat al investitorilor susțin perspectivele optimiste. Această revizuire a politicii ar putea deschide calea promovării Bitcoin și a fondurilor tranzacționate pe bursă, un pas important pentru sectorul de active digitale.

Cum se mișcă Bitcoin?

După o scădere de aproape 8% săptămâna trecută, Bitcoin revine și închide pe plus ultimele 7 zile de tranzacționare. Acum e la 42.000 de dolari. Urmează luna februarie, care, de obicei, e verde pentru BTC. În 9 din 11 cazuri, prețul acestuia a crescut, în medie, cu 13%. 

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Pe lângă news-ul de la Google, cu publicitatea din cripto, guvernul SUA anunță public că începe vânzarea de BTC, pe care l-au confiscat în trecut.

Bitcoin: 42.000 $;

Dominanța BTC: 52,4%;

Ethereum: 2.260 $;

BNB: 307 $;

Solana: 97 $;

XRP: 0,52 $.