• Elevii din Școala Publică El Salvador montează primul nod în blockchain-ul BTC
  • Elevii se concentrează pe învățarea practică cu privire la tranzacțiile din rețea
  • Președintele Nayib Bukele amenință cu închisoarea afacerile care cresc prețurile la alimente

Elevii din El Salvador minează BTC la școală. Instalează și folosesc propriul nod din rețea. Școala publică din El Salvador învață copiii teorie și practică legate de Bitcoin. Ce au mai învățat copiii? Să creeze canale de plată, să gestioneze lichiditățile în timp ce se joacă, cum să folosească Lightning Network și au cunoștințe tehnice superioare despre Bitcoin.

Care sunt tehnicile de predare?

Se concentrează pe învățarea practică. După ce au montat singuri nodul Bitcoin, au învățat și cum sunt efectuate tranzacțiile în blockchain cu ață pe post de conexiuni și inele pe post de tranzacții, iar fiecare elev era un nod.

Președintele El Salvador Nayib Bukele amenință cu închisoarea afacerile pentru creșterea și abuzul de costuri alimentare

„Nu mai abuzați de poporul salvadorean, sau nu vă plângeți mai târziu. Știți crimele pe care le-ați comis. Nu va fi o amendă pe care noi o vom pune asupra lor pentru creșterea prețurilor la alimente. Nu vă plângeți mai târziu. Sper ca mâine mâncarea să fie la prețuri mai mici decât acum. Aceasta nu este o glumă. Importatorii, distribuitorii, comercianții cu amănuntul și angrosistii de produse alimentare, nu mai abuzați.” spune președintele statului.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU